Žena s lepršavom crvenom kosom
Njega kose | Lijepa kosa

Kalendar njege: ovako na ispravan način pravovremeno njegujete svoju kosu

Vrijeme je da njegujete svoju kosu: već ste joj ugodili hranjivom njegom, ali želite poboljšati rutinu njege svoje kose? Otkrivamo vam kada biste trebali koristiti ulje za kosu i kako možete izvući najviše iz tretmana za kosu. Također vam pomažemo naći savršeno vrijeme i osobnu rutinu njege kose koja je najbolja za vas.

Tretman za uljepšavanje kose jest poput kratkog opuštanja u toplicama. Odvojite vrijeme i dajte svojoj kosi dodatnu njegu. Možete povećati djelovanje maske za kosu tako da je ostavite duže na kosi, ležeći na kauču i čitajući knjigu ili gledajući omiljenu seriju. Pravovremenost je sve, a mi ćemo vam dati mnoge korisne savjete za nanošenje ulja za kosu, maske za kosu i drugih proizvoda.

one dam image
Zdrava i njegovana kosa najljepši je ukras

Sveobuhvatna njega: kada biste trebali nanositi ulje za kosu

Ulja za kosu obavljaju više zadaća kad njeguju kosu. Vrijeme je za pranje kose? Stavite ulje za kosu nekoliko minuta prije. Bit će pravi izvor hrane za kosu. Nakon tuširanja, ulje možete umasirati u vlažnu kosu kako biste spriječili kuštranje. Kad su vam vlasi suhe, možete nanijeti ulje na vrhove i malu količinu na dužinu kose za sjaj.

Tretmani za kosu bez ispiranja: brza njega za svakoga u žurbi

Azijatkinja s telefonom

Regeneratori koji se ne ispiru savršeni su kad imate malo vremena

Volite biti uređeni, ali želite provesti što manje vremena u kupaonici? Tretmani za kosu koji se ne ispiru stvoreni su za vas.

 

Tretman može činiti svoja čuda dok se vi odijevate, a kosa se suši za zraku.

 

Najbolje je ako tretman za kosu nanesete na ručnikom prosušenu kosu. Tada je vaša kosa gotovo suha i možete je oblikovati kako želite..

Intenzivni tretmani: brzi tretmani, maske za kosu i drugi proizvodi

Duga i suha kosa treba posebnu i intenzivnu njegu. Tada nastupaju tretmani za kosu. U žurbi ste? Intenzivni i brzi tretmani daju vašoj kosi dodatnu njegu u samo nekoliko sekunda. Ako imate više vremena, pretvorite to u obred njege: sjednite na kauč uz dobru knjigu i čaj te pustite da proizvod djeluje i čini svoja čuda. Za dodatni učinak njege, ostavite ga preko noći u kosi. Naš savjet: stavite na glavu kapu za kupanje ili omotajte kosu ručnikom. Dodatna toplina još će više aktivirati tretman i pomoći da prodre dublje u strukturu vlasi.

Otkrijte: