Brineta se smješka kameri i dodiruje svoje kovrče
Njega kose | Lijepa kosa

Kako svakodnevno koristiti ulje za kosu

Ulje za kosu pruža mnoge blagodati. Taj čudotvorni proizvod ne samo da pazi da je vaša kosa hidratizirana nego i sprječava opadanje kose i nastanak prhuti, ojačava vašu kosu i daje joj predivan sjaj i blistavost. Za razliku od nekih proizvoda za njegu kose, sjajna je vijest da ovo ulje za kosu možete koristiti svakodnevno, tako da ćete začas biti na putu do kose zdravog izgleda. Imamo savršeno ulje za kosu za vas koji možete svakodnevno nanositi.

Brineta se smješka kameri i dodiruje svoje kovrče
© Schwarzkopf

Imate razloga za osmijeh s Gliss Daily Oil Elixirom.

Predstavljamo vam Gliss Daily Oil Elixir

Linija Gliss Oil Nutritive ima sjajno rješenje za obnovu u obliku Daily Oil Elixira. Hranjiva formula obogaćena je oleinskom kiselinom i uljem marule, no što ti posebni sastojci doista čine? Oleinska kiselina sjajna je za hidrataciju i njegu vlasi, stvara zaštitni sloj kojim zadržava vlagu u vlasi (smanjuje gubitak vode). Također ima antioksidativno svojstvo što je ključno za rast zdravih folikula. Ulje marule pak koristan je sastojak koji njeguje kosu od korijena do vrhova i ne masti je. Također hidratizira te sprječava gubitak vode u vlasi, što posebno koristi oštećenoj, kuštravoj ili suhoj kosi.

Tri bočice Gliss Daily Oil Elixira na polici s bijelom pozadinom
© Schwarzkopf

Tko je spreman za njegu, zaštitu i zdrav sjaj kose?

Daily Oil Elixir također štiti kosu od topline i sunčevoga svjetla te time smanjuje pojavu oštećenja koja ti vanjski čimbenici mogu uzrokovati. Daily Oil Elixir ima jedan trik u rukavu, a taj je da je on zapravo dva-u-jedan rješenje – možete ga nanijeti na ručnikom prosušenu kosu i ne isprati ga (kao što biste s Gliss Oil Nutritive Express Repair regeneratorom koji se ne ispire) ili ga možete nanijeti na suhu kosu za finiš frizure.

Korak po korak s Daily Oil Elixirom

Ne može biti lakše dati svojoj kosi zaštitu i njegu koja joj je potrebna. Zaboravite na dugotrajnu rutinu njege kose – potrebno vam je samo nekoliko minuta.

  1. korak: istisnite jednu ili dvije pumpice Gliss Daily Oil Elixira na dlan.
  2. korak: umasirajte ulje u kosu tako da nježno gnječite i uvijate svoje kovrče kako bi bolje upile. Ako imate ravnu kosu, ulje nanesite samo na dužinu kose i vrhove.
  3. korak: uživajte u svojoj savršeno njegovanoj kosi!

I to je sve – samo tri jednostavna koraka do obnovljene, hidratizirane kose zdravoga izgleda bez ikakvih dosadnih ljepljivih ostataka. Čak i ljudi s iznimno užurbanim životima mogu svakodnevno naći trenutak za nanošenje ulja za kosu. Vaša iscrpljena kosa bit će vam zahvalna!

Otkrijte: