sharp-fluids
Njega kose | Iscrpljena kosa

Tekućine za vrhove – Nema više popucalih vrhova

Vrhovi kose najviše su izloženi oštećenjima. Stoga vrhove treba njegovati više nego ostalu kosu. Tekućine za vrhove brzo i učinkovito obnavljaju oštećene vrhove. Doznajte kako tekućine za vrhove djeluju na vašu kosu i kako možete iskoristiti sve njihove blagodati

Vjetar, hladno vrijeme, UV-zrake i toplina oštećuju našu kosu. Vrhovi su ranjiviji jer su najstariji dio kose i najduže su izloženi tim utjecajima. Zbog previše štetnih i oštrih utjecaja često dolazi do pucanja vrhova koji su usto krhki i suhi. Tekućine za vrhove brzo obnavljaju zdravlje vrhova.

Ispravno nanošenje tekućina za vrhove

Nanošenje tekućina za vrhove lako je i brzo. Dvaput tjedno umasirajte tekućinu u vlažne ili suhe vrhove. Ne ispirite tekućinu za vrhove nakon nanošenja! Dovoljno je nanijeti tekućine veličine lješnjaka. Već će i jedno nanošenje dati nevjerojatne rezultate.

Kojim tipovima kose treba tekućina za vrhove?

Tekućine za vrhove korisne su za sve tipove kose. Vrhovi duge kose posebno su ranjivi i stoga trebaju redovito nanošenje tekućine za vrhove. To se osobito odnosi na suhu i krhku kosu. Čak i normalna kosa treba hranjivu njegu. Zato postoje proizvodi za njegu normalne kose te za oštećenu i umornu kosu.

Neovisno o tome imate li ravnu ili kovrčavu kosu, tekućine za vrhove pomažu vašoj kosi da održi zdravlje i sjaj. No čak i uz najbolju njegu, vrhove treba povremeno šišati.

Kako djeluju tekućine za vrhove?

Tekućina za vrhove obnavlja popucale vrhove zaglađujući cijelu vlas. Posebni sastojci u tekućinama za vrhove prodiru u keratinski sloj vlasi i ispunjavaju raspukline, obnavljaju i njeguju vlas. Ti aktivni sastojci su ulja i tvari koji su poput graditelja vlasi. Zahvaljujući obnavljanju i njegujućim uljima, tekućine za vrhove imaju i anti-frizz efekt. Cijenit ćete taj dodatni učinak ako imate krhku, suhu ili oštećenu kosu.