Woman wearing half bun party hair with coloured ends.
Izdvojeno | Upute

Frizura za zabavu s obojenim vrhovima

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi individualnost i samopouzdanje – te vas potiče da isprobate nove frizure. Kako spaziti najbolje frizure na nekoj zabavi? One traju cijelu noć i pomalo su ekstravagantne. Frizura koja je stvorena za večer u gradu: obojeni vrhovi. U uputama vam pokazujemo trend koji savršeno pristaje uz obojenu kosu: pletena polupunđa

Vrijeme zabave je… bilo kad! Nema boljeg načina da provedete vikend od večeri u gradu – posebno na plesnom podiju. Dva pitanja odmah padaju na pamet vašim prijateljima: „Što to nosiš?“ i „Što si učinila s kosom?“ Trendi frizura koja je toliko zanimljiva da odvlači pozornost čak od vaše odjeće? Obojeni vrhovi također su poznati kao „dip dye“ tehnika bojenja. Donosimo vam koje su boje u trendu, kako obojiti vrhove i koja nijansa pristaje uz koju prirodnu boju kose. U uputama vam donosimo modernu varijantu polupunđe koja savršeno naglašava obojene vrhove kose.

Frizura za zabavu s obojenim vrhovima

Žena s polupunđom i modrim vrhovima kose.

Moderna frizura za duge noći: obojeni vrhovi u pletenoj polupunđi.

Ova je frizura savršena za obojene vrhove jer ih naglašava. Obična punđa nije idealna, ali polupunđa kao ova savršena je jer se samo gornji sloj kose uvija u punđu. To je savršena frizura za svaki dan, brzo se i lako oblikuje.

Model Gia nam u ovim uputama pokazuje kako je lako oblikovati pletenu polupunđu:

Nekoliko jednostavnih koraka za oblikovanje pletene polupunđe:

  1. Razdvojite kosu po sredini i zatim povucite dodatne pramenove otprilike pet centimetara sa svake strane i skupite sve u jedan pramen.
  2. Počešljajte odvojeni pramen kose prema licu i ispletite ga.
  3. Povucite pletenicu prema pozadini glave i pričvrstite je ukosnicama. Uvijte kraj pletenice u malu punđu.
  4. Učvrstite lakom za kosu. Dodajte strukturu na dužinu raspuštene kose balzamom za teksturu – i vaša frizura za zabavu je gotova.
Woman sectioning hair with a comb.

Češalj olakšava odvajanje pramena.

Woman pulling a braid into her face.

Ova klasična pletenica idući je korak oblikovanja.

Žena s modernom pletenom polupunđom.

Završena frizura s obojenim vrhovima kose.

Za svakoga tko još nema obojene vrhove:

Trend obojenih vrhova: Kako obojiti vrhove kose

Žena s plavom kosom i crvenim vrhovima boje trešnje.

Savršeni uz plavu kosu: vrhovi boje trešnje.

Bojenje obojenih vrhova nije tako teško i može se lako obaviti kod kuće. Trenutačni su trend: pastelne boje poput ružičaste, boje breskve i blijedo-plave. Sjajno izgledaju u spoju s plavom kosom. Jarke boje također su popularne, primjerice blistava tirkizna koja sjajno izgleda u smeđoj ili crnoj kosi. Ako je vaša kosa tamnija od tamnoplave, morat ćete posvijetliti vrhove. To je jedini način da postignete željeni rezultat bojenja koji je prikazan na pakovanju boje za kosu.

4 koraka do obojenih vrhova:

  1. Odjenite staru majicu kako biste zaštitili svoju odjeću. Zatim izmiješajte boju prema uputama za uporabu.
  2. Četkom nanesite boju na vrhove svakog pramena kose. Vi odlučujete koliko visoko želite ići. Savjet: neka se boje stapaju jedna u drugu za nježan prijelaz.
  3. Držite se naznačenog vremena djelovanja boje na kosi. Temeljito isperite i nanesite regenerator priložen uz boju. On učvršćuje boju u vlasima i daje joj trajan sjaj.
  4. Nakon bojenja, dodatno njegujte vrhove! kako biste izbjegli suhe vrhove, njegujte ih uljem za popucale vrhove i maskama za kosu. Savjet: 20 minuta prije pranja na vrhove utrljajte veću količinu ulja za kosu. Također možete koristiti njegujuće ulje nakon pranja, ali u manjoj količini tako da ne oteža kosu i ne učini je masnom.  

Otkrijte: