We are all in this together
Izdvojeno

Draga Schwarzkopf zajednico,

 

Lijepa kosa nije najvažnija – pogotovo u ovakvim vremenima. Mnogi od nas suočeni su sa strahovima i nesigurnostima, a mi vrlo ozbiljno shvaćamo vaše brige. Zato je još važnije da svoje tijelo i dušu održavamo zdravima i uravnoteženima. Želja naše tvrtke jest da vam i dalje donosimo nadahnjujuće, pozitivne članke. A postoje i druge vijesti koje bismo voljeli podijeliti s vama zbog kojih smo ponosno što smo dio Henkela:


Henkel lansira opsežan globalni program solidarnosti za podršku zaposlenicima, potrošačima i pogođenim zajednicama. Zaklada Fritz Henkel donirat će jedan milijun eura Fondu solidarnosti Covid-19 koju je osnovala Svjetska zdravstvena organizacija i zaklada Ujedinjenih naroda.


Još jednim milijunom eura, zaklada Fritz Henkel izravno će podržati razne organizacije i partnere diljem svijeta te poticati dobrovoljno sudjelovanje zaposlenika u borbi protiv ove krize.


Henkel će također donirati pet milijuna proizvoda za tijelo i kućanstvo diljem svijeta. Oni uključuju sredstva za dezinfekciju ruku, sapun, zaštitnu odjeću, deterdžente i druge proizvode za čišćenje. Naš tim korporativnog građanstva distribuirat će te proizvode u bliskoj suradnji s dobrotvornim organizacijama i lokalnim vlastima kako bi paket zalihe došao do onih kojima je najviše potreban. Usto, Henkel će proizvoditi sredstva za dezinfekciju u određenim proizvodnim pogonima za podršku javnim institucijama i profesionalnim skupinama.


Usto, naši kolege iz frizerske grane pokrenuli su platformu „HelpYourSalon.com“ za podršku frizerima i njihovim salonima. Ta platforma omogućuje prijavljenim salonima i slobodnim stilistima prodaju vaučera i primanje donacija. To znači da se frizersko poslovanje može podržati financijski iako ne mogu raditi.

 

Timovi za upravljanje tijekom krize postavljeni su unutar tvrtke. Njihov prioritet jest osigurati sigurnost zaposlenika i poslovnih partnera diljem svijeta te održati njihovo poslovanje u ovim izazovnim uvjetima. Sve informacije o programu solidarnosti možete ovdje naći:

 

https://www.henkel.com/press-and-media/press-releases-and-kits/2020-03-24-henkel-launches-comprehensive-global-solidarity-program-to-support-employees-customers-and-affected-communities-1047556Svi se nadamo da će se ova situacija poboljšati – budimo zajedno snažni i optimistični. Ostanite zdravi i samopouzdani!

 

Vaš Schwarzkopf tim


#ostanidoma #ostanizdrav #schwarkopf

Otkrijte: