Izdvojeno

HelpYourSalon.com: Udružimo snage za podršku frizerskim salonima

Pandemija korone najveći je izazov za sve nas. Budući da frizerski saloni i slobodni stilisti rade u bliskom kontaktu sa svojim klijentima, za mnoge od njih ovo je teško razdoblje: zabrana rada oduzela im je svu zaradu, što ih dovodi do ruba propasti. Zbog toga je Schwarzkopf Professional lansirao inicijativu „HelpYourSalon“ kako bi pomogao frizerima da lakše prebrode ovu krizu.

Mnogo više od „lijepe kose“

Za Schwarzkopf Professional, frizerski salon više je od usluge koju pruža. Frizeri ne samo da individualno pristupaju svakom svom klijentu u želji za savršenstvom – nego i održavaju bliske veze sa svojim redovitim mušterijama te se često smatraju prijateljima i osobama od povjerenja.

 

U dobra vremena i loša, oni su uvijek tu da nas savjetuju, podržavaju i stiliziraju. Oni daju najbolje od sebe da se osjećamo dobro zato što shvaćaju da lijepa kosa može osobi dati više samopouzdanja. Zato želimo podržati frizere tako da mogu nastaviti strastveno raditi svoj posao.

Izravna podrška vašem omiljenom frizeru

Postupak „HelpYourSalon“ vrlo je jednostavan:


Frizeri se samo trebaju registrirati na portalu „HelpYourSalon.com“ i svojim klijentima mogu ponuditi personalizirane vaučere, primjerice putem Instagrama ili Facebooka, uz oglašavanje. Registracija je besplatna i potrebno je samo nekoliko minuta da se izvrši. Plaćanja se vrše preko PayPala, pa frizer mora otvoriti PayPal poslovni račun* ili se povezati sa svojim postojećim računom.


Zainteresirani klijenti mogu kupiti vaučere preko PayPala i na email će primiti link za vaučer. Vaučer se može iskoristiti čim frizerski salon bude opet mogao raditi. Individualne donacije također se prosljeđuju izravno frizerskom salonu ili stilistu. Davanje podrške nikad nije bilo lakše!

Uspjeti možemo samo držeći se zajedno – vi kao ponosni, kreativni frizeri, i mi, kao tim vrhunskih stručnjaka predani vašoj dobrobiti, predani pomoći vam da nastavite raditi to što volite: stvarati LIJEPU KOSU!

 

                                                        – Simon Ellis | Međunarodni kreativni direktor

Pratite nas na društvenim medijima i pomognite nam podržati „HelpYourSalon“ pišući komentare i uporabom hashtagova #HelpYourSalon, #schwarzkopfpro i oznaku @schwarzkopfpro. Nikad nije bilo lakše dati podršku.

 

 

 

 

 *napomena: moguće PayPal naknade

Otkrijte: