Žena s lijepim crvenim bobom.
Izdvojeno | Trenuci

Sreća je nova ljepota

#createyourstyle:: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe, baš kao model Anine! Besprijekornost? Mjere modela? Modna dizajnerica? Istinska se ljepota danas drukčije mjeri: zaraznim smijehom, intenzivnim pogledom, zdravom kosom ili jedinstvenom frizurom. Istinska ljepota izgleda jednako dobro kao osjećaj sreće. Ne možete kupiti sreću, ali možete naučiti kako da je njegujete, povećate i cijenite.

Norvežanke su shvatile. Thais, također… i naravno naš model Anine: sreća. Pitajte ih što ih čini sretnima i one neće nabrojati aute, kuće, jahte ili visoku modu. Vrijednosti kao što su prijateljstvo, sloboda i ljubaznost, njihova su mjerila za pravu sreću. Ništa ne mora biti savršeno, ali sve mora biti autentično. Moderna Norvežanka s lonac frizurom, islandska ljepotica sa strogim repom, tajlandska crnka na plaži s punđom ukrašenom cvijetom, ili Anine, prirodna plavuša koja boji svoju kosu u jarku crvenu – sve su one lijepe na svoj način jer u potpunosti žive svoj jedinstven stil: prihvaćaju život i uživaju u trenutku.

Što je sreća? Anine nam to govori u ovom videu:

Formula za sreću: evo kako djeluje

Sretno nasmijana Tajlanđanka.

Prirodna ljepota: Thais je jedna od najsretnijih ljudi na svijetu.

Ne morate se preseliti na Island kako biste pronašli sreću. Kanada, Novi Zeland i Australija također se nalaze među 10 najsretnijih država na Zemlji. SAD je na 14. mjestu, Irska na 15. a Velika Britanija na 19. mjestu na svjetskoj tablici sreće. Bez obzira gdje je vaša zemlja, uvijek možete poboljšati vlastito stanje. Sreća se može naučiti, zaraditi i postići – besplatno. Kome treba zatezanje lica kad vas duboki i zdravi san čini sretnijom, izgledate zdravije i djelujete mlađe. Zašto biste plaćali za tretmane kisikom kad će vam malo vježbe na zraku odmah podići raspoloženje. Smijanje i pozitivne misli učinit će više za vaš izgled od doze botoksa. Ubacite malo kvalitetnog vremena s prijateljima i obitelji, i na putu ste sretnog i zdravog života.

„Sretne djevojke su najljepše.“

Audrey Hepburn

Sve je moguće i može vas učiniti sretnom – čak i vaša frizura

Žena s jednostavnim plavim repom.

Moderna i elegantna: jednostavan rep popularan je na Islandu.

Izbrišite ispravno i pogrešno iz vašeg rječnika. Učinite ono što osjećate da je za vas u redu. Kad ste usklađeni sa svojim potrebama i željama, možete rasti. Nova frizura ili smiona nova boja savršen su način da izrazite nov osjećaj sebe. Isprobajte nešto što se nikad ne biste usudili, poput ravnih šišaka, kovrča u stilu 80-ih ili ultra kratke frizure. Budite hrabri! Ili igrajte na sigurno, ako osjećate da tako trebate. Romantična pletenica, punđa na vrhu glave ili razbarušeni dugi bob, sjajne su promjene koje nisu previše radikalne. Možete eksperimentirati i s bojom: hladna ledena plava, pastelni pramenovi ili ombré – mogućnostima nema kraja. Kao ni vašoj sreći. Jer ljepota je zabavna i ne mora biti savršena.

Žena s trendi lonac frizurom.

Trendi lonac frizura sigurno će vam izmamiti osmijeh – i osjećaj sreće.

Otkrijte: