Žena s ružičastom i sijedom kosom
Izdvojeno | Trenuci

Slijedite svoje snove!

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe! Godine nisu važne jer nikad niste prestari da napravite radikalnu promjenu stila. Model Evelyn živi je dokaz da je novi izgled uvijek dobra ideja. Odabrali smo frizure i boje za sve starosne skupine i životna razdoblja. Bilo da imate 15, 35, 50 ili 75 godina, postoji nova frizura koja je baš za vas!

Stil ne zna za godine! Naš zreli model Evelyn tražena je zbog svog jedinstvenog stila i karizmatične osobnosti. Evelyn kaže: „Ljudi koji su pustolovni poput mene uvijek će naći nešto što će ih učiniti sretnima i u čemu će uspjeti.“ Modni bloger Ari Seth Cohen složio bi se s njom – on je fasciniran ženama iznad 70 godina koje uživaju u modi kao načinu samoizražavanja.

Nikad niste prestari za pustolovine. Evelyn objašnjava zašto u ovom videu:

Sa svojom knjigom „Advanced Style“ iz 2012. koju je napisao na temelju svog uspješnog bloga, Cohen je odao počast ženama poput Evelyn. Te dame nije briga za tradicionalnu, „prikladnu za starije osobe“ paletu bež i sivih tonova. Umjesto toga, one prihvaćaju snažne modne izričaje i frizure od elegantnih do ekstravagantnih, dok se jarki uzorci, veliki šeširi i šik naočale natječu za pozornost. Bivša dizajnerice interijera i 96-godišnja ikona stila Iris Apfel ukratko je opisala svoj pristup modi: „Ne odijevam se da bi zurili u mene. Odijevam se za sebe.“

Boje za kosu i frizure za žene između 50 i 75 godina

Zrela, moderna žena

Stil nije pitanje dobi.

Te žene pokazuju snažan stav svojim smionim odjevnim kombinacijama i neobičnim frizurama. Mnoge starije žene s ponosom nose svoju sijedu kosu. Bilo da je duga do brade u bobu, skupljena u složenu punđu ili raspuštena – sijeda je kosa raznolika i jedinstvena kao i žena koja je nosi. Nakon sijede, najpopularnija boja kose jest crvena u svim svojim nijansama – od narančaste preko jarko crvene do boje trešnje. Uz odgovarajući stav, žene bilo koje dobi mogu nositi i pastelne boje za kosu. Primjerice, na Cohenovu blogu možemo se diviti Njujorčanki „Iris“ s ultraljubičastim uvojcima. Također, nikad nije prekasno za smione ukrase. Dekorativne kopče, neobičan fascinator ili šareni turban pretvorit će svaku frizuru u remek-djelo. Zapravo, kad smo kod pustolovnih eksperimenata s kosom, ove napredne žene premašuju samo tinejdžeri.

Boje za kosu i frizure za pustolovne 15-godišnjakinje

Mlada žena s pustolovno šarenom kosom

Isprobajte novu frizuru i eksperimentirajte s bojom kosom. Tinejdžerice uživaju u najvećoj slobodi.

Mlade djevojke koje prate modu trenutačno boje svoju kosu i vrhove u više boja i nijansi. Bojenje svoje kose vrhunskim proizvodima kod kuće vrlo je jednostavno. Određeni proizvodi čak omogućavaju kontrolu intenziteta boje. Ovisno o vašoj originalnoj boji kose, vrijeme djelovanja boje na kosi može odrediti hoće li rezultat boje kose biti pastelno ili intenzivno ružičast. Te svježe boje jako se ističu na dugoj kosi. Sitne pletenice, trendi visok rep ili umjetnički uvijena punđa, polupunđa ili nezaglađena punđa savršeni su za tinejdžerice.

Trendovi frizura za 35-godišnju poslovnu ženu i majku

Žena s lijepim bobom

Zaglađen bob izgleda moderno i profesionalno.

Odrasle žene koje rade često brinu oko održavanja profesionalnog izgleda. U većini radnih okružja, vaša boja kose i frizura trebaju izgledati odmjereno. Nema velikih eksperimenata ili ludih boja. Najčešće su klasične nijanse plave, smeđe i crvene prirodna izgleda. Kratke frizure poput pixie, bob do ramena ili brade su šik i praktični za žene na zadatku. Ravne šiške unose uredan, profesionalan ton u izgled.

Majke ponajviše trebaju praktičnu frizuru. Frizure koje se lako održavaju i boje koje traju, olakšavaju svakodnevno oblikovanje zaposlenoj majci. Pramenovi su dobra ideja jer ne treba često ići na obradu izrasta. Savjet: prirodna tehnika bojenja stapanje boje osigurava jednostavan prijelaz u drugu boju, te vam kupuje još vremena do idućeg bojenja. Pixie frizura koja se lako održava također je idealna te dugo zadržava formu čak i kad prođe puno vremena između posjeta frizerskom salonu. Duga se kosa lako sveže, ali šiške trebaju dodatnu gumicu ili kopču.

Nikad niste prestari da se ponovno pronađete. Pronađite svoj stil, bez obzira u kojem ste životnom razdoblju. Bilo da ste mladi i željni eksperimentiranja ili stari i pustolovni, uživajte u svojim godinama – tako da se njima ne opterećujete.

Otkrijte: