Žena s afrokovrčama oblikovanima u novu kovrčavu frizuru.
Izdvojeno | Trenuci

Stvorite novu sebe, svaki dan!

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe! Uređivanje vam može pomoći da naglasite svoju osobnost i izrazite svoje osjećaje, kao što je pokazala model Eli. Promjenu raspoloženja prati promjena stila – slavimo raznolikost! Predstavljamo nadahnjujuće osobnosti koje će vas potaknuti da pronađete sebe i doznate koja frizura pristaje uz vašu osobnost.

Najbolji način da pokažete svoje raspoloženje jest svojim izgledom. „Moja se osobnost mijenja iz dana u dan – a s time i moja kosa“, kaže model Eli u svom videu. Ona vjerojatno nije jedina: ako ste dobro raspoloženi, odijevate se sa samopouzdanjem, odabirete smione boje i zanimljiv spoj uzoraka. Kad niste dobro raspoloženi, naginjete prema udobnim i zagasitim bojama. Boja kose i frizura također mogu pomoći u izražavanju osobnosti i stvaranju promjenjivog izgleda.

Mnogo je onih koji se, poput Eli, uspijevaju izraziti svojim osobnim stila. Oni se samopouzdano usude mijenjati te istodobno ostati istiniti prema sebi i svom izgledu. Niže doznajte čijim se transformacijama stila divimo.

Osobnost modela Eli Cruz odražava se u njezinim frizurama. U ovom videu ona objašnjava zašto:

Ove nas osobnosti nadahnjuju da pronađemo svoj stil

Blogerica Leandra Cohen

Blogerica Leandra Cohen miješa boje, tkanine i uzorke kako joj se sviđa.

Njezine odjevne kombinacije savršeno izgledaju upravo zato što su totalno nespojive. Blogerica Leandra Medine kraljica je sudaranja boja, tkanine i uzoraka. Ovu Njujorčanku jednostavno nije briga sviđa li se kome njezin izgled – zbog čega je njezin blog tako uspješan.

Iris Apfel prava je ikona stila.

Ima više od 90 godina te je i dalje ikona stila: Iris Apfel.

Druga stanovnica Manhattana koja voli trendi eksperimente jest osebujna Iris Apfel koja nikad ne izlazi iz svoje kuće bez prevelikih naočala i ekstravagantnih ukrasa. Čak i blizu 100. godine, ova moderna dama i dalje šiša svoju kosu na kratko – što je trenutačno hit frizura.

Dosadno? Blogeru i #SCHWARZKOPFcreatoru Riccardu Simonettiju nije!

Pokretač i #SCHWARKOPFcreator Riccardo Simonetti također nas nadahnjuje da se odijevamo kako želimo. Jedan dan ovaj bloger može nositi ružičasto odijelo, a drugi ćete ga vidjeti u svjetlucavoj vesti i crvenim čizmama. Njegov samopouzdan, širok osmijeh uvijek je dio njegova stila – kao i njegova duga, sjajna kosa koju obično nosi raspuštenom i valovitom. Možete osjetiti Riccardov smisao za humor, kao i njegov ekstravagantan ukus.

Kosa za izražavanje vaše biti

Frizure i boje kose najlakši su način da izrazite tko ste, tko želite biti ili kako se osjećate. Otkrili smo koje frizure najbolje pristaju određenim osobnostima. A na vama je da doznate: koja ste vi osobnost?

 

  • Trendseterska osobnost: Ona prva dozna sve o novom trendu. Trendseterica voli sve što je u modi. Njezino oko za stil teško je predvidjeti. Trenutačno ona možda nosi zastor šiške, uvija kosu u polupunđu ili je pričvršćuje geometrijskim kopčama. Boja njezine kose? Možda je obojena nekom tehnikom poput stapanja boje ili bojenja dlanom. A možda joj je kosa trenutačno ružičasto-plava?

 

  • Ekstravagantna osobnost: Standard? Nema ga! Ekstravagantna osobnost voli razuzdanost i već se od ultramoderne lonac frizure ošišala na radikalnu jako kratku frizuru. Kosa joj je možda obojana u dugine boje ili ima jarke ružičaste pramenove. Njezin moto: normalno je dosadno! 

  • Klasična osobnost: Razbarušena kosa? Ne, hvala! Ova dama voli moderno ali elegantno, izgled joj je bezvremen, možda čak pomalo i francuski. Savršena frizura: francuski bob ili dugi bob. Ili možda svoju dugu kosu skuplja u rep svezan klasičnom mašnom.

 

  • Pustolovna osobnost: Ona je poznata po mijenjaju svoje frizure. Katkad je crvenokosa, zatim brineta, zatim je odjednom vrlo uvjerljiva plavuša. Njezina prirodna boja kose? Tko zna! Dvije trendi boje koje možda još nije isprobala: nježna ružičasta i blijeda plava!
Otkrijte: