Žena sa zageliranom kosom do ramena.
Izdvojeno | Trenuci

Budite najbolja varijanta sebe

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe! Standardi ljepote više ne određuju što se smatra lijepim. Model Eliza dokazuje da je ljepota ono što želite da ona bude. Pozitivan stav prema tijelu bit će i dalje središte pozornosti u 2018. godini. To ne znači samo prihvaćanje onoga što jeste nego i da postanete najbolja varijanta sebe.

null

Pozitivan stav prema tijelu: Budite sretni u svojoj koži i zračit ćete samopouzdanjem – čak i ako nemate savršenu frizuru.

Pokret pozitivnog stava prema tijelu trese modnu i kozmetičku industriju. Zapravo je to više poziv da se zagledamo unutra, a ne prema van.

„Kad sam bila mlađa, mnogi su mi govorili da nisam lijepa – nisam bila ono što su drugi očekivali od mene. Bila sam muškobanjasta, nosila sam poluobrijanu glavu i ponašala se kao rokerica“, kaže model Eliza u svom videu. „Danas znam da me ništa ne može zaustaviti“, dodaje ona.

Pozitivan stav prema tijelu znači: prihvatiti sebe kakvi jeste, a ne ganjati prazne ideale ljepote. Eliza iz iskustva zna da to nije uvijek lako. Okruženi smo reklamama o ljepoti. S druge strane, upravo zato nikad nije bilo važnije da vam je ugodno u vlastitoj koži.

Model Eliza u ovom videu objašnjava zašto je vrijedilo što je ostala vjerna sebi:

Što znači pozitivan stav prema tijelu u 2018.

Žena s dugom, nezaglađenom kosom.

Biti najbolja varijanta sebe ne znači da svaka vlas mora biti na svom savršenom mjestu.

U 2018. godini, pozitivan stav prema tijelu znači biti svoj i prihvaćati ono što ste. No to također znači iskoristiti najbolje od onoga što vam je priroda dala da postanete najbolja varijanta sebe. Zbog toga je pozitivan stav prema tijelu tako autentičan. Naravno, nema ničeg lošeg u tome da vježbate kako biste se osjećali bolje. Možete isprobati najnovije trendove bojenja kose (primjerice Stapanje boje), ako vam se sviđa kako vam pristaje. Ostanite dosljedni sebi.

„Ljepota je ono kako se osjećate unutra, i to se odražava u vašim očima. To nije nešto fizičko.”

Sophia Loren

Pozitivan stav prema tijelu: Izgledajte onako kako želite izgledati

Prvo i najvažnije, vama se mora sviđati kako izgledate – a ne nekome drugom. Ako ste zadovoljni svojim stilom, to se vidi i time zračite pa će komplimenti od drugih automatski stizati. Možete biti tko želite i izgledati kako želite – u tome i jest ljepota. Ne morate se brinuti je li to prikladno za žene ili muškarce. Možda su zato kratka kosa za žene i druga za muškarce sve popularniji odabiri. Jedan trend kratke kose koji je upravo popularan među samopouzdanim ženama jest vrlo kratka kosa koja svu pozornost usmjerava na lijepo lice.

Žena s modernom kratkom kosom.

Pozitivan stav prema kosi: moderna kratka frizura!

Žena s ultra kratkom frizurom.

Pokažite svoje lice s vrlo kratkom kosom.

Kako izvući najbolje iz sebe

Žena s prirodnim kovrčama

Ravnanje ove prekrasne strukture? Ne, hvala – sviđa nam se ovaj prirodni izgled!

Nabolje od sebe možete izvući tako da se ne borite protiv onoga što vam je priroda dala. Oduvijek imate ženstvene obline? To vas ne čini ništa manje lijepom od mršave manekenke – a tu činjenicu impresivno pokazuju uspješni „plus size“ modeli poput Ashley Graham ili Sarine Nowak. Imate afričku strukturu kose ili kovrče? Blago vama! Ne posežite za uređajima za ravnanje kose, nego za šamponom za njegu i regeneratorom te ukrotite svoju teksturu pjenom za kosu ili balzamom. Imate tanku kosu? Naravno, možete upotrijebiti svaki trik koji postoji da unesete volumen u nju – ili možete odabrati frizuru koja je savršena za vašu kosu, poput boba ili pixie frizure.

Otkrijte: