Model Gwilym s bradom
Izdvojeno | Trenuci

Imajte jedinstven izgled

#createyourstyle: Svojom novom kampanjom Schwarzkopf slavi osobnost i potiče vas da postanete najbolja varijanta sebe! Ako vam je priroda podarila rijedak izgled, to je sjajno! Nemojte se stidjeti, ponosite se njime, bilo da je riječ o neobičnom izgledu ili zanimljivoj boji kose, kao kod modela Gwilyma. Doznajte koje tajne stila možete preuzeti od njega i drugih koji ponosno ističu svoje jedinstvene značajke.

Najbolji savjet za stil? Neka bude samo vaš. Prihvaćanje sebe i ljubav prema sebi često dolaze kasnije u životu. Naš model Gwilym nije imao lijepih iskustava u vezi sa svojim izgledom:
 

”Crvena kosa uvijek je posebna i jedinstvena. U 80-ima i 90-ima moja boja kose nije bila moderna. Danas mi je drago što neobično izgledam jer bez toga ne bih bio ono što jesam.“


Kad ste mladi, ne želite biti drukčiji od drugih, a kasnije počnete sve više eksperimentirati i putem učite voljeti sebe. Ipak se možete ponositi sobom i biti zahvalni na svojim jedinstvenim značajkama koje vam je priroda podarila – kao što pokazuju sljedeći primjeri.

Model Gwilym u ovom videu govori zašto je vrijedilo zavoljeti svoj jedinstven izgled:

Jedinstven izgled pokorava svijet mode

Albino blizanke Bawar

Albino blizanke Lara i Mara Bawar, fotografirao Vinicius Terranova.

Albino blizanke Lara i Mara Bawar učinile su upravo to i osvojile modni svijet. Ove brazilske sestre ne samo da imaju savršene mjere modela, nego imaju i nepogrešiv izgled. Roditelji Lare i Mare potječu iz zapadne Afrike i koža im je crna. Zbog genetske mutacije koja uzrokuje albinizam, njihove kćeri imaju blijedo bijelu kožu. Švicarski fotograf Vinicius Terranova fotografirao je djevojče za svoj projekt „Floes Raras“ (rijetki cvjetovi). Na slici su albino blizanke fotografirane sa svojom crnom sestrom Sheilom (13). Sve tri sestre Bawar divan su uzor zbog načina na koji se nose sa svojim jedinstvenim izgledom u tako mladoj dobi. One ne samo da zarađuju snimajući reklame, nego i same zagovaraju toleranciju i raznolikost. Trebate biti ponosni na to što ste jedinstveni.

Crvena kosa: jedinstven izgled

Model Gwilym s crvenom kosom

Model Gwilym nije uvijek bio zadovoljan svojom crvenom kosom. Danas cijeni svoj jedinstven izgled.

Ne mora svaki neobičan izgled biti ekstreman ili izniman. Katkad je dovoljno imati rijetku prirodnu značajku. Crvenokosi su, primjerice, jedinstveni zbog rijetkosti boje njihove kose, često imaju i blijedi ten te pjege na licu. Samo jedan posto svjetske populacije ima prirodno crvenu kosu. Žene s crvenom kosom smatraju se egzotičnim ljepoticama, a njihov jedinstven izgled fascinira na filmu i modnim pistama. Mnogi crvenokosi uzori i ikone stila bave se kreativnom industrijom, poput glumice Julianne Moore, supermodela Lily Cole i modne dizajnerice Vivienne Westwood. Muški predstavnici ovog fascinantnog izgleda uključuju princa Harryja, glazbenika Eda Sheerana i modela Gwilyma Pugha.

Prirodne i obojene crvenokose

one dam image
Crveno je hit. Nema veze je li boja prirodna ili obojena

Mnoge žene boje svoju prirodnu crvenu kosu kako bi postigle dublju, jarkiju boju. To je također sjajan način promjene u drugu nijansu. Trajna boja ili kolor-šampon mogu poboljšati blistavost i sjaj kose. Plavuše poput glumice Christine Hendricks ili brinete poput pjevačice Florence Welch stalno se uz pomoć stručnjaka za boje pretvaraju u očaravajuće crvenokose ljepotice. Tamna kosa dobiva privlačan bakreni sjaj s intenzivnom bojom za kosu. Nema posebnog šampona za crvenu kosu, ali šampon za zaštitu boje sprječava njezino blijeđenje. Bilo da je kosa prirodna ili obojena, crveni je pigment vrlo osjetljiv na svjetlo.

null

Moderan bob sa šiškama prekrasno ističe crvenu kosu.

Otkrijte: