Bočice Gliss regeneratora u spreju
Izdvojeno

Stručnjak za obnovu kose u novom ruhu!

Počela je novo razdoblje u njezi kose: poznati Schwarzkopf brend Gliss imat će veliko predstavljanje novog izgleda u kolovozu 2020. Nijedan drugi brend nije poznat po obnovi kose kao Gliss. Nove Gliss formule ujedinjuju znanost i blaga prirode: posebno razvijena tehnologija za obnovu i njegu za svaku liniju i formulu, s do 96% sastojaka prirodnog porijekla* te novi dizajn iznova potvrđuju Glissovu stručnost za obnovu kose. Obnovljive boce i novi dizajn zaokružuju ovo novo predstavljanje. Činite što želite. Gliss obnavlja.

 

Nove Gliss linije proizvoda bit će dostupne u trgovinama u kolovozu 2020.

Nekoliko proizvoda Gliss Split Ends Miracle linije
© Schwarzkopf

Pogledajte novi izgled pakiranja!

Stručnjak za obnovu kosu Gliss pruža učinkovite i inovativne proizvode koji su razvijeni za zahtjevne potrebe kose. Na svoje veliko predstavljanje brenda ovaj mjesec, Gliss dolazi s posve novim izgledom.

 

Gliss linije i formule ponovno su razvijene s visokoučinkovitim i trendi sastojcima kao što su: prebiotici, tekući keratin, Omega-9, aminokiseline, tekući protein, UV filtri, Omegaplex, Biotin kompleks, Antioxidant kompleks i Phyto-Stem-Cell kompleks – svaki rješava određenu potrebu kose. Ti sastojci povezani su s visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima kao što su: cvjetni nektar, acai bobice, cvijet božura, ulje marule, serum bisera, arganovo ulje, brazilski orah, vodica ruže, sjemenke moringe i indijska smokva. Te nove formule dovode Gliss na visoku razinu njege kose. Moderan dizajn s novim logotipom, novim pakiranjima i elegantnim izgledom upotpunjuje novo ruho Glissa.

Dodatno, novi crni poklopci izrađeni su od materijala bez ugljika te su stoga posve prepoznatljivi i odvojivi u postrojenjima za recikliranje. Nove PE boce sad su izrađene od 30% recikliranog sadržaja, PET boce portfelja izrađene su od 100% recikliranog materijala. Nadalje, sve boce su 100% obnovljive, a redukcija metalne folije pojednostavljuje postupak recikliranja.

6 teglica Gliss maski za kosu
© Schwarzkopf

Razmazi svoju kosu!

Svaki tip kose ima svoje potrebe i zahtjeve. Gliss linije za njegu i oblikovanje sadrže posebno aktivne komplekse koji se posebno prilagođavaju različitim potrebama. Četiri su osnovne linije koje pokrivaju – uz druge Gliss linije – glavne potrebe kose: Total Repair za suhu, iscrpljenu kosu; Supreme Length za dugu kosu sklonu oštećivanju i masnom vlasištu; Oil Nutritive za slamnatu i isušenu kosu; te Ultimate Repair za iznimno oštećenu kosu.

 

* uključujući vodu

Otkrijte: