blonde_pramenovi 2560x963
Blonde Lighteners LD Dark Hair Lightener
Blonde | Pramenovi

M1 Plavi Pramenovi

 • Blonde Lighteners LD Dark Hair Lightener
 • SUNCEM OKUPANI PRAMENOVI PRIRODNOG IZGLEDA

   

  Kapa za pramenove omogućuje vam posvjetljivanje prirodne boje kose ili stvaranje sitnih pramenova. Upotrijebite kapu za pramenove ili kist za nanošenje kojima možete oblikovati razne varijante izgleda. Nakon postupka posvjetljivanja, regenerator Blonde osnažuje strukturu vlasi i daje kosi glatkoću.

   

  ULJEM OBOGAĆEN POSVJETLJIVAČ S KOMPLEKSOM PROTIV OŠTEĆENJA DO 80% MANJE LOMLJENJA VLASI*

   

  • Posvjetljuje za do 6 nijansa za sitne pramenove
  • Prikladno za svijetloplavu do srednje smeđu kosu 

   

  Rezultati posvjetljivanja

  • Svjetloplava do srednje plava
   one dam image
   one dam image
  • Tamnoplava
   one dam image
   one dam image
  • Svijetlosmeđa do srednje smeđa
   one dam image
   one dam image

Primjena

Primjena

 1. blonde_com_m1_application_1_480x540

  1. Priprema

  Prije početka nanošenja, zaštitite odjeću i postavite sat blizu tako da možete pratiti vrijeme djelovanja boje na kosi. Blonde treba nanijeti na suhu, prethodno neopranu kosu.

 2. blonde_com_m1_application_2_480x540

  2.1 Nanošenje s kapom za tanke pramenove

  Počešljajte kosu prije nanošenja. Navucite kapu za pramenove i svežite je ispod brade. Kukom za pramenove izvucite željene pramenove kroz označena područja na kapi. Za najbolje rezultate držite kuku prema gore i postavite je što ravnije moguće kod bušenja kape.

 3. blonde_com_m1_application_3_480x540

  2.1 Nanošenje s kapom za tanke pramenove

  Počešljajte kosu koju ste izvukli iz kape i pazite da nije zapetljana. Navucite rukavice i pripremite smjesu (pogledajte 3. Miješanje). Odmah nanesite cijeli sadržaj iz zdjelice na suhu, prethodno neopranu kosu i ravnomjerno ga nanesite i rasporedite po kosi. Ostavite smjesu prema zadanom vremenu djelovanja (pogledajte tablicu).

 4. blonde_com_m1_application_4_480x540

  2.1 Nanošenje s kapom za tanke pramenove

  Kad istekne vrijeme djelovanja i prije skidanja kape, ispirite pramenove dok voda ne bude posve čista. Za lakše skidanje kape, namažite pramenove šamponom. Kad skinete kapu, operite kosu šamponom i isperite je temeljito te nanesite masku.

 5. blonde_com_m1_application_5_480x540

  2.2 Nanošenje s kistom za pramenove za uzbudljiv izgled

  Počešljajte suhu kosu prije nanošenja. Navucite rukavice i pripremite smjesu (pogledajte 3. Miješanje).

   

 6. blonde_com_m1_application_6_480x540

  2.2 Nanošenje s kistom za pramenove za uzbudljiv izgled

  Za nanošenje smjese, odvojite pramen kose i držite ga ravno od glave. Odmah nanesite pripremljenu smjesu kistom za pramenove na suhu, prethodno neopranu kosu i razmažite je ravnomjerno od korijena do vrha pramena. Ostavite smjesu prema zadanom vremenu djelovanja (pogledajte tablicu). Izbjegavajte dodir s vlasištem.

 7. blonde_com_m1_application_7_480x540

  2.2 Nanošenje s kistom za pramenove za uzbudljiv izgled

  Kad istekne vrijeme djelovanja, isperite kosu toplom vodom i operite je šamponom. Temeljito isperite kosu dok voda ne bude posve čista i nanesite masku.

 8. blonde_com_m1_application_8_480x540

  3. Miješanje

  Prekrijte odjeću i navucite priložene rukavice. Odvrnite čep bočice s razvijačem i izlijte cijeli sadržaj u zdjelicu za miješanje.

 9. blonde_com_m1_application_9_480x540

  3. Miješanje

  Kako biste izbjegli udisanje praha, kucnite po vrećici da se prah slegne i zatim je prerežite po označenoj crti. Izbjegavajte dodir s očima. Cijeli sadržaj vrećice praha za posvjetljivanje isipajte u zdjelicu s razvijačem boje.

 10. blonde_com_m1_application_10_480x540

  3. Miješanje

  Miješajte smjesu špatulom dok ne bude kremasta i odmah počnite s nanošenjem kako je opisano pod 2.1 ili 2.2.

 11. blonde_com_m1_application_11_480x540

  4. Vrijeme djelovanja

  Ostavite smjesu prema zadanom vremenu djelovanja (pogledajte tablicu). Razina posvjetljivanja ovisi o vremenu djelovanja boje na kosi i vašoj prirodnoj boji kose. Kako biste odredili točno vrijeme djelovanja, provjerite ga tijekom nanošenja:

  Nakon 20 minuta operite jedan pramen kose kako biste provjerili postignutu razinu posvjetljivanja. Ako želite svjetliji rezultat, nanesite smjesu s kose na taj pramen i produljite vrijeme djelovanja. Imajte na umu da što je vaša kosa tamnija, to je potrebno dulje vrijeme djelovanja kako biste postignuli svjetliji rezultat (no vrijeme djelovanja ne smije premašiti 45 minuta).

 12. blonde_com_m1_application_12_480x540

  5. Njega poslije bojenja

  Prije nanošenja tretmana na kosu, ponovno navucite rukavice.

  Nanesite tretman poslije bojenja na ručnikom prosušenu kosu i počešljajte je kako biste ga ravnomjerno rasporedili. Ostavite da djeluje 3 minute i zatim isperite kosu.