STAGEHEADER-schauma
Naše robne marke | Njega kose | Schauma


Njega za vašu kosu i kosu vaše obitelji

Kosa zaslužuje njegu baš kao što obitelj zaslužuje ljubav, a vrijeme za Schaumu je vrijeme za obitelj. Želimo biti sigurni da vaša kosa i kosa vaše obitelji dobije optimalnu njegu. Evo nekoliko savjeta o tome kako pružiti dnevnu njegu za svačiju kosu i odvojiti svoje vrijeme za Schaumu.

Right-Care-For-Every-Members

Koristite odgovarajuću njegu za kosu svakog člana 

 

Slušajte potrebe kose i koristite odgovarajući šampon i regenerator za tip kose svakog člana. Svaki šampon i regenerator imaju drukčiji učinak na kosu pa uporaba pogrešnog proizvoda može dovesti do neželjenih posljedica. Odaberite savršenu njegu i učinite da se vaša obitelj osjeća i izgleda dobro od glave do pete.

female-holding-haor
© Schwarzkopf

Regeneratorom pružite dodatnu ljubav kosi svoje obitelji

 

Uporaba regeneratora pruža dodatnu njegu vašoj kosi i kosi vaše obitelji. Čini je glatkom, sjajnom i olakšava raščešljavanje.

Kako nanijeti regenerator za optimalnu njegu:

  1. Nježno nanesite regenerator na dužinu mokre kose i vrhove.
  2. Ostavite kratko da djeluje.
  3. Temeljito isperite. Ne zaboravite zatvoriti slavinu.
Hair-Drying-Off-your-Loved-Ones-Hair-with-Care

Sušenje kose vaših najmilijih s njegom 

 

Za kvalitetu kose najbolje je pustiti da se suši na zraku i ne koristiti nikakve uređaje. Kod prosušivanja kose ručnikom, važno je stiskati kosu, a ne je trljati. Tako se kosa suši bez oštećivanja vlasi. Vaša kosa i obitelj bit će vam zahvalni na tome.

Hair-Give-your-Familys-Hair-the-Right-Amount-of-Care

Dajte kosi svoje obitelji odgovarajuću količinu njege

 

Nježno četkanje i češljanje kose sprječava zapetljavanje vlasi i pomaže da kosa izgleda zdravo. Međutim, ako presnažno četkate ili češljate kosu, oštetit će se vlakna vlasi i kosa će oslabjeti.

Otkrijte: