Boja kose | Trendi smeđa boja kose

Trendi boja 2012. jest svijetlosmeđa

Zvijezde otkrivaju privlačnost nijansi svijetlosmeđe boje. Glumica Sofía Vergara pokazuje koliko ta boja može biti privlačna. Zlatnomedeni tonovi iznimno su zanosni, a možete odabrati nijansu koja odgovara vašem ukusu i tenu

Nougat, espresso, café latte i mnoge druge istančane varijante svijetlosmeđe boje raznolike su poput žena koje boje svoju kosu u te boje. Od svih nijansi smeđe boje zlatnosmeđa je najomiljenija jer izgleda prirodno i privlačno. Mekoća zlatnih tonova i suncem obasjana toplina te boje ostavljaju dojam ženstvenosti. Teško je odoljeti izazovnoj privlačnosti svijetlosmeđe boje, što je sjajno jer je zlatnosmeđa boja bezvremeni odabir. Možda poželite potražiti svoju posebnu nijansu zlatnosmeđe boje.

Kome sjajno stoji svijetlosmeđa kosa?

Tople smeđe nijanse najbolje pristaju toplim bojama kože lica. Maslinasti ili tamniji tenovi sa žućkastom ili zlatnom primjesom osobito se lijepo slažu sa zlatnosmeđom kosom. S druge strane, ružičastom tenu ne odgovara svijetlosmeđa kosa sa zlatnim nijansama.

Savršena frizura za svijetlosmeđu kosu

Zlatni sjaj svijetlosmeđe kose naglašava se nježnim frizurama s mladenačkim i ženstvenim elementima. Mogućnosti je mnogo, od pletene kose do kratke kuštrave frizure. Svijetlosmeđe nijanse posebno lijepo naglašavaju valovitu i kovrčavu kosu.

Savršena šminka za svijetlosmeđu kosu

Znamo da se šminka i boja kose moraju dopunjavati i naglašavati jedno drugo. Sjenila za oči u boji bronce, marelice ili u ružičastoj boji besprijekorno pristaju uz zlatnosmeđu kosu, kao i ružičasti ili smeđi ruž za usne. Ako želite izražajniju šminku, pokušajte s jarkocrvenim ružem za usne uz blagu i nenaglašenu šminku.

Kako obojiti kosu u svijetlosmeđu boju

Možda razmišljate o bojenju kose svijetlosmeđim kolor-šamponom kako biste dobili očaravajući sjaj. Kosa obojena kolor-šamponom zadržava boju do 15 pranja. Upotrijebite intenzivniju boju kako biste svoju plavu kosu obojili u zlatnosmeđu. Te boje za kosu traju do 24 pranja. Možete se odlučiti i za trajnu boju za kosu. Uporabom proizvoda za njegu obojene kose, produljit ćete intenzivnost i sjaj boje svoje kose.

Uživajte u našoj galeriji! Pokazat ćemo vam kako zlatnosmeđa boja može biti prekrasna i privlačna.

Galerija: Zvijezde sa svijetlosmeđom ili zlatnosmeđom bojom kose