trend-hair-color-brown-favorites
Boja kose | Trendi smeđa boja kose

Nove boje kose: Osunčana smeđa i ljubičasto-smeđa

Krajem veljače moda je glavna tema u Milanu. Milanski tjedan mode privlači dizajnere iz cijeloga svijeta. To je njihova prilika da predstave svoje nove modne kreacije za jesen i zimu 2013/1014. Dizajneri u Milanu prigrlili su smeđu boju kose. Sve smeđe nijanse su hit, od osunčane smeđe do ljubičasto-smeđe

Smeđa boja ima mnogo nijansi. Svaka žena koja je ikad obojila svoju kosu u smeđu boju to zna. Neki umjetnici mogu reći da je smeđa zapravo spoj više boja, što objašnjava mnoge nijanse smeđe. Paleta smeđe boje kose kreće od boje bijele kave, karamele pa do mahagonija. Svaka nijansa smeđe ima svoj šarm. Dizajnerima u Milanu najdraže su bile osunčana smeđa i ljubičasto-smeđa.

Nove boje: Osunčana smeđa i ljubičasto-smeđa

Boje često otkrivaju svoju pravu prirodu kad ih vidimo pored drugih boja ili kad usporedimo različite nijanse iste boje. Sunčana smeđa je svjetlija i čini se življom od ljubičasto-smeđe koja je vrlo kontrastna blijedoj puti. Svjetlija sunčano smeđa lijepo pristaje uz crnu odjeću. Svijetlosmeđi tonovi naglašavaju romantične, nježne, valovite i nezaglađene frizure te unose briljantnu dubinu u pletenice.

Ljubičasto-smeđa je klasična i dijelom unosi ozbiljnost u vaš izgled. Složeniji elementi frizure poput kovrča, pletenica i punđa čini se da nestaju u toj dubokoj boji. Naravno, možete oblikovati kosu u te elemente, ali da izgledaju ležernije ili se možete odlučiti za svjetliju sunčanu smeđu boju.

Nema razloga da ne spojite dvije ili više nijanse smeđe (pogledajte našu galeriju). Dvobojna kosa (od tamne do svjetlije ili od svjetlije do tamnije) moderna je i u trendu. 

Nadamo se da ćete uživati u fotografijama modela s novim smeđim bojama kose u našoj galeriji.

Galerija: Na milanskim revijama, nijanse smeđe su najtraženije boje