Boja kose | Smeđa kosa

Tople boje kose

Prekrasne žute, crvene i smeđe jesenje boje toliko su ugodne da nas potiču da bojimo kosu u te tople nijanse. Zlatno-plava, lješnjak smeđa i bakreno-crvena omiljene su boje za kosu tijekom hladnog godišnjeg razdoblja. Donosimo frizure koje će naglasiti ljepotu tih raskošnih toplih boja. Možete čak isprobati i dvobojne frizure

Neke boje povezujemo s jeseni jer su dio prekrasne promjene boje prirode kad zeleno lišće postaje žuto, a zatim crveno i smeđe. Moda, šminka i boje za kosu nazvane su prema tim toplim jesenjim bojama i po raskošnim smeđim bojama sjajnih zrelih jesenjih plodova. Paleta prirodnih jesenjih boja uključuje i blijedo-žutu, lješnjak smeđu, crvenkasto-smeđu, bakreno-smeđu i tamnocrvenu. Priroda najbolje boji, no možemo posuditi od nje mali dio za naše boje za kosu.

Tople boje kose i dvobojna kosa

Različite boje za kosu i modni trendovi stoje jedno uz drugo. Hladne smeđe nijanse popularne su u jesen i zimu. Ipak, blistave boje jeseni potiču mnoge da utople svoje boje kose. Ljudi osjećaju promjenu godišnjeg doba i odgovaraju na nju blistavim bojama iz prirode. Na neko vrijeme paleta boja za kosu uključuje tople boje jeseni.

U prirodi lišće postepeno gubi svoju zelenu boju i mijenja se od zelene do crvene, žute, bež i smeđe. Takve promjene boje dio su i trenutačnog modnog trenda dvobojne kose. Najlakši način za igru bojama jest postupak „dip and dye“ u kojem dijelove svoje kose bojite u različite jesenje nijanse ili boje.

Tople boje kose za blijedi ten

Jesenje boje zrače toplinom. Žene s blijedim tenom mogu posuditi malo te raskošne topline. U jesen i zimu, kad je sunce manje intenzivno i dani su kraći, jesenje boje unose blistav sjaj u naš izgled.

Najbolji spoj toplih jesenjih boja i frizura

Kosa u toplim bojama jeseni pokazuje svu svoju ljepotu kad je frizura jednostavna ili ležerna. Jednostavne ili čak nezaglađene frizure prepuštaju pozornost boji kose i nijansama. Možete nanijeti i malo voska za kosu i oblikovati je prema želji. Nezategnute pletenice ili improvizirani elementi pletene kose također sjajno izgledaju. Boja kose i frizura izgledat će prirodno i razigrano.

Frizure modela u našoj galeriji fotografija blistaju šarenim nijansama jeseni.

Galerija: Tople boje kose