1500x564_GettyImages-521496402_carre_boucle_FR
Boja kose | Prirodna boja kose

Sjajne frizure za sijedu kosu

Današnje sjedokose žene mogu slobodno odabrati jednu od niz različitih frizura. Nježne kovrče, zaglađeni šinjoni i kratke frizure osobito su privlačne za sijedu kosu. Nadamo se da će vam se svidjeti frizure koje vam predlažemo u nastavku teksta te da će vas potaknuti na promjenu!

Sijeda kosa nije samo znak prolaznosti života, ona je danas trend i može izgledati prekrasno. 

 

Frizure za sijedu kosu: 

 

Sijeda kosa može imati plavičast ton, srebrnkast sjaj ili tamniju nijansu sijede. Postoji savršena frizura za svaku nijansu sijede kose. 

 

Sijeda sa zlatnom ili plavom primjesom: nježne frizure osobito su privlačne za sijedu kosu s toplom zlatnom ili plavom primjesom. Ležerne frizure poput nježno začešljanog boba također dobro pristaju uz ovu boju kose.

 

Srebrnkasta sijeda ili sijeda s modrom primjesom: ova hladna sijeda boja kose sjajno izgleda precizno ošišana u frizuru poput zaglađenog šinjona ili boba. Ravne linije geo-frizura kao da su izmišljene za hladnu nijansu sijede kose.

 

Tamna nijansa sijede: kratke frizure s definiranim linijama, naglašavaju ljepotu ove tamne nijanse sijede kose.

 

Savjeti za oblikovanje sijede kose

Styling proizvodi olakšavaju oblikovanje kovrča i drže kosu ravnom ili zaglađenom. Pjena za kovrčanje kose čini kovrče elastičnijima, a sprej za ravnanje kose drži kosu postojano ravnom i svilenkastom nekoliko dana. Puder za volumen dodaje bujnost i podatnost. A lak za kosu za izniman sjaj ili vosak unosi sjaj u kosu dok styling pasta omogućava oblikovanje matiranog izgleda.

 

Ako već dugo bojite svoju sijedu kosu, pokušajte je malo odmoriti od bojenja i isprobati jednu od predloženih frizura. Ipak je promjena srž života.

Otkrijte: Prirodna boja kose