Boja kose | Pastelni trend boje kose

Pastelna boja kose: Savjeti i trikovi

Želite li svijetlu i živahnu boju kose, no da izgleda profinjeno? Želite li da vam kosa odiše svježinom i privlačnošću? Ako je vaš odgovor potvrdan, pokušajte s pastelnim bojama kose. Doznajte sve o zamamnosti pastelnih boja te pristaju li vama i vašem stilu. Zvijezde i modeli u našoj galeriji pokazuju te nove boje kose

Nježna ružičasta boja bombona, profinjena bademasto smeđa, nježne boje cvijeća i nijanse sorbeta sada su dio palete boja za kosu i na putu su da postanu omiljene boje kose. Te nježne boje naglašavaju ljepotu vašeg tena lica. Možete obojiti cijelu kosu ili samo pramenove.

Profinjene nijanse: profinjene boje u kosi izgledaju kao svijetla jutarnja maglica koja prožima kosu elegancijom. Svjetlije boje unose profinjenost u vaš stil, ali ga ne zasjenjuju te se mogu nositi u svim prilikama.

Dizajnerski dvojac Proenza Schouler među prvima je prihvatio tu novu boju kose. Dizajneri su obojili kosu svojih modela u svijetlozelenu i ljubičastu boju. Nedavno je Karl Lagerfeld kreirao zanimljive pastelne boje kose za Chanel.

Pastelne boje kose – Pristaju li vama i vašem stilu?

Pastelne boje mogu se lako dodati prirodno plavoj ili izblijedjelo plavoj boji kose. S bojama za kućnu uporabu možete provjeriti pristaje li vam ta nova moda bojenja kose. Pastelne boje idealne su za svijetloplavu kosu jer se u njoj ističu i lako se primaju kod bojenja.

Savjeti i trikovi za bojenje kose: Pastelne boje

Pastelne boje nanose se kao boje koje se ispiru, a ne kao trajne boje. To je sjajno za sve koji vole eksperimentirati s bojom svoje kose. Ako vam se ne sviđa boja koju dobijete na kosi, ne morate dugo čekati da se ispere. Potrebno je svega nekoliko pranja. Pastelne boje za kosu ispiru se brže ako se nanesu na oštećenu kosu. Njegujte svoju kosu i dajte joj vremena da se oporavi i ojača prije idućeg bojenja kose.

Strogo se pridržavajte uputa za bojenje kose na pakovanju. Sastojci se moraju pomiješati u navedenom omjeru i ostaviti da djeluju na kosi u propisanom vremenu, što je ključno za savršen rezultat bojenja.

Za razliku od uobičajenih boja za kosu koje se ispiru, polutrajnih boja i trajnih boja, pastelne boje za kosu nanose se na suhu kosu kako bi se dobila što intenzivnija boja.

Sva obojena kosa treba posebnu njegu, bez obzira na to koliko je boja nježna i kako se nanosi. Redovita njega kose osigurava dugotrajan rezultat kojim ćete biti zadovoljni. Nakon što isperete boju s kose, nanesite regenerator koji se ne ispire. Poslije perite kosu šamponom za obojenu kosu.

Odabir odgovarajuće boje za kosu – Pastelne nijanse boje breskve naglašavaju privlačnost tamnije boje kože. Diskretna ružičasta daje ženama s plavom kosom nježan romantičan izgled. Blijede ljubičaste nijanse odaju moderan i samopouzdan stav.

Boja kose za dan – ako biste željeli isprobati različite pastelne boje prije nego što se odlučite za boju koja se ispire, možete to učiniti kredom pastelnih boja. Kreda se mora navlažiti prije bojenja pramenova. Pramenovi obojeni kredom isprat će se već prvim pranjem kose.

Gallery: Pastel-Coloured Hair