Boja kose | Koja boja kose

Isprobajte nove boje kose: Evo vaših mogućnosti

Htjeli biste obojiti kosu u drugu nijansu, ali niste sigurni pristaje li vam? Tada prvo isprobajte novu boju! Bilo digitalno uz savjetnik o boji kose ili izravno na svojoj kosi – dostupne su vam više od jedne mogućnosti

Kad odlazimo u kupnju, možemo isprobavati odjeću koja nam se svidi, kupiti je i vratiti ako se predomislimo. Slično možete učiniti s novom bojom kose, no postupak je posve drukčiji: kad je u pitanju „isprobavanje“, imamo nekoliko mogućnosti, a ako nam se ne svidi, preskačemo cijeli postupak kupnje. Kako možete bez obveza isprobati novu boju kose? Imate četiri mogućnosti:

1. Savjetnik za boju kose: Digitalno isprobavanje

Umjesto isprobavanja boje izravno na svojoj kosi, činite to na svom računalu ili pametnom telefonu. Sve što trebate za taj izlet jest otvoriti aplikaciju savjetnika za boje kose, učitati svoju fotografiju i isprobati različite nijanse. Korist: odmah vidite rezultat. Svidjela vam se boja neke poznate osobe koju ste ugledali listajući časopis? Možete je isprobati! Uz aplikaciju savjetnika za boje pronađite tu osobu i odgovarajuća nijansa odmah je prikazana – pogledajte ovdje: Aplikacija savjetnika za boju kose (trenutačno dostupna na njemačkom)

2. Pramenovi – nova boja

Pramenovi vam omogućuju da istražite i polako mijenjate svoju boju kose prema onoj koju želite. Plavi pramenovi u smeđoj kosi ili svijetlosmeđi pramenovi u tamnosmeđoj kosi – dobivate prvi utisak pristaje li vam nova nijansa i usklađuje li se s vašim tenom, šminkom i stilom. Možete vam se svide pramenovi, a možda vas oni uvjere da vam ta boja sjajno pristajte i obojite cijelu kosu.

3. Nježna boja za kosu – ispire se, predivno!

Naravno, među metodama bojenja kose nalaze se i boje za kosu koje se ispiru. Odabrali ste novu boju kose, ali još vas muči sumnja pristaje li vam uistinu i želite li je trajno. Onda obojite kosu bojom koja se ispire! Postoje različite razine trajnosti boja za kosu. Razina trajnosti 1 traje od šest do osam pranja.

4. Vlasulja – ekstremna boja kose uživo

Odabir neobične ili posve drukčije boje kose od one koju sada imate nije mali rizik i za to je potrebna hrabrost. Što ako vam se ne svidi kad se obojite? Tu je prepreku lako zaobići: možete isprobati svoju boju kose iz snova „u teoriji“ aplikacijom savjetnika za boju kose (pogledajte gore). Ili, možete kupiti vlasulju da uživo vidite kako vam stoji ta boja kose. Pristaje li vam trendi bijela boja? Pristaje li vam crna ako je trenutačna boja vaše kose pepeljasto-plava? Je li pastelna ružičasta odgovarajuća boja za vas? Isprobajte!

Otkrijte: Koja boja kose