Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Blogerice i zlatno-smeđa kosa

Ovoga ljeta najtraženija boja kose jest zlatno-smeđa. Blogerice vole kosu u nježnim nijansama između boje karamela i čokoladno-smeđe. I vi možete odabrati jednu od ovih nijansi smeđe boje za ovo ljeto te imati prekrasne i profinjene odsjaje u kosi

S lepezom boja kose, od plave s tonovima karamela do čokoladno-smeđe, ovoga ljeta blogerice izgledaju profinjeno. Spremne su za zabavu na suncu. Sunce će stvarati odsjaje u njihovoj zlatno-plavoj ili karamel smeđoj kosi, što će unijeti još više blistavosti u njihov osunčani ten.

Odrazi sunca u zlatno-smeđoj kosi blogerica privlače energijom i mladošću. Ovisno o kutu, svjetlo obasjava pramenove kose koji se ljeskaju u plavim ili smeđim nijansama. To stvara prekrasan kontrast i iluziju pokreta. Popularan ombre postupak bojenja naglašava svjetlucavu ljepotu obasjane kose.

Luisa to pokazuje svojom dvobojnom kosom, a Carlina kosa s pramenovima također očarava zanimljivim odsjajima. Nadamo se da ćete uživati u različitim frizurama i bojama u našoj galeriji.

Savjeti za održavanje blistavosti zlatno-smeđe boje tijekom ljeta:
Za održavanje sjaja zlatno-smeđe kose tijekom ljetnih mjeseci vaša kosa treba mnogo njege. Na iznimno visokim temperaturama, kosa treba vlagu i zaštitu od topline. Nanosite ulje na vrhove kose za sjaj i njegovan izgled.

Lak za kosu za izniman sjaj daje kosi glamuroznu blistavost. Svaka frizura bolje izgleda s igrom odsjaja različitih nijansi u kosi.

Idealna frizura za zlatno-smeđu kosu: Zlatno-smeđa kosa izgleda osobito privlačno ako je duga barem do ramena. Obavezno redovito šišajte vrhove kose kako biste zadržali glamurozan sjaj kose.

Prikladne frizure za zlatno-smeđu kosu: Morske kovrče zrače razigranošću. 

Odgovarajući postupak bojenja za željenu zlatno-smeđu kosu: Potrebno je samo nekoliko svjetlijih pramenova da biste stvorili privlačne odsjaje raznih nijansi.

Tamnijoj boji kože bolje pristaje tamnija varijanta boje kose.

Galerija: Blogerice i zlatno-smeđa kosa

Poveznice:

Luisin blog >> Style Roulette

Carlin blog >> The Fashion Through My Eye

Dianin blog >> Dressed Up Alligators

Isabellin i Jasminin blog >> tea & twigs

Laurenin blog >> Someone Like You