Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Trend elegantne boje: Ružičasto-zlatna kosa

Tražite li sigurno styling rješenje? Imamo nešto za vas: ružičasto-zlatna više ne krasi samo vaš nakit poput satova, lančića i drugih ukrasa. Trendseteri sada tu boju dragocjenog metala nanose na kosu. Vrijedna investicija! Otkrivamo kako se ta boja nanosi da bi bila najefektivnija

Dijamanti su najbolji prijatelji žene – kultna pjesma Marilyn Monroe i dalje odzvanja. Međutim, dijamanti mogu biti naš najbolji prijatelj, ali daleko su od jedinog! Nedavno smo otvorili srca ružičasto-zlatnom nakitu. Od sitnih do raskošnih lančića – taj dragocjeni metal je trendi i krasi mnoge naše današnje dragocjenosti. Naša najdraža ružičasta tajna: bakar. Taj blistavi crveni metal unosi delikatnu ružičastu nijansu u klasično zlato – i stoga stvara moderan spoj! Nakit može poprimiti razne nijanse, ovisno o količini zlata, srebra i barka. Lepeza boja od bijelo-zlatne do primjese ružičaste u blistavoj narančastoj do jarke boje lososa.

Bilo je pitanje vremena kad će se ružičasto-zlatna groznica proširiti i na našu kosu. Široka paleta ružičasto-zlatnih nijansi s različitim udjelom bakra viđa se na kosi kao i na nakitu. Sjajno je što svoj izgled možete obogatiti nijansom koja pristaje vašem tenu, tipu i ukusu. Boja se može nanijeti pramen po pramen ili krasiti svu kosu – a pristaje uz svaku frizuru. Bilo da nosite samosvjesnu kratku kosu ili ženstvenu dugu kosu, delikatna ružičasto-zlatna uljepšava svaku frizuru!

Želite li zasjati tom trendi bojom? Donosimo vam različite frizure kao inspiraciju:

Ružičasto-zlatna kosa – Dragocjeni ukras u kosi