Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Oblikovanje crne kose

Glumica Jessica Paré (vjerojatno je poznajete iz serije Momci s Madisona) i model Edie Campbell pokazuju privlačne frizure za crnokose žene. Elegantna frizura Jessice Paré vrlo je privlačna, no možda ćete biti podvojeni oko drske frizure Edie Campbell. Pokazujemo privlačne frizure za crnke i donosimo savjete za oblikovanje.

Crna kosa može izgledati očaravajuće. Može se lako oblikovati da izrazi stil i karakter žene. Glumica Jessica Paré poznata je po elegantnim frizurama dok je Edie Campbell spremna za akciju sa svojom drskom tamnom kosom.

Crnokosa Jessica Paré

Oblikovanje crne kose

Slijeva nadesno: Jessica Paré sa šinjonom, valovitim dugim bobom, zaglađenom frizurom i kratkim šiškama

Glumicu Jessicu Paré pamtimo po vrlo popularnoj TV-seriji Momci s Madisona. Ona očarava svojom ljepotom i stilom, uključujući način na koji oblikuje svoju crnu kosu. Kao što se i očekuje od glumice, ona daje sve od sebe da istakne svoje (najbolje) značajke promjenom frizure i šminke.

Jessica Paré je Kanađanka. Ima crnu kosu, no vrlo svijetao ten. Izgleda otmjeno s velikim šinjonom, sportski s repom na vrhu glave, seksipilno sa zaglađenom frizurom i elegantno s glamuroznim kovrčama, ako nije oblikovala svoju modernu frizuru s mekim nezaglađenim kovrčama ili dugi bob. Jessica često mijenja dužinu svoje kose, od duge do srednje duge, a nosi razdjeljak po sredini ili sa strane glave, precizan ili neprecizan. Kao ženu Dona Drapera u Momcima s Madisona, gledali smo je s precizno ravnim šiškama. Međutim, ona više voli začešljati kosu ili je počešljati na stranu. Boja njezinih usana često je tamnocrvena i time naglašava kontrast s crnom kosom.


Što nam se sviđa kod frizura Jessice Paré:
Jessica nikad ne izgleda dosadno. Ona zna privući pozornost svojim stilom, raznolikošću, crnom kosom i čestim mijenjanjem frizura.

Edie Campbell i njezina crna kosa

Oblikovanje crne kose

Edie Campbell predstavljamo s tri različite frizure, sve su ležerne. Vidimo je sa začešljanom kosom, s dugim šiškama koje malo prekrivaju oči i s razdjeljkom po sredini glave (slijeva nadesno)

Edie Campbell, model godine 2013., obojila je svoju kosu u crno. Očarava taj kontrast njezinoj blijedoj puti. Što god odjenula ili koju god frizuru oblikovala, sigurno će biti ležerna. Edie voli naglasiti stav. Njime ističe svoje većinom nezaglađene frizure koje savršeno odgovaraju njezinoj ležernoj odjeći. Ne zabrinjavaju je pramenovi kose koji pobjegnu iz frizure, nikad nema precizan razdjeljak i voli nekonvencionalne frizure koje neki smatraju neurednima. Edie samopouzdano pokazuje drsku stranu crne kose. Njezina omiljena dječačka frizura u stilu 1980-ih savršeno joj pristaje. Na lice nanosi vrlo malo šminke i često nosi odjevne kombinacije koje podsjećaju na mušku odjeću.


Što nam se sviđa kod Edienih frizura:
Ona crnoj kosi daje drsku, gotovo buntovničku značajku. Ediena crna kosa je moderna, bez drame. S razbarušenim šiškama i nezaglađenim oblikovanjem frizure ona pokazuje nove dimenzije crne kose. Ediene dimenzije!