Žena s ružičasto-zlatnom kosom
Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Moderni ljetni trend boje kose: Ružičasto-zlatna

Ružičasto-zlatna je nijansa između ružičaste i boje breskve, sa zlatnom primjesom. Ta je nijansa svježa i vaša će koža zablistati. To je savršena boja za ljeto! Otkrivamo taj ružičasti trend i objašnjavamo kako ga možete postići

Novi se trendovi redovito pojavljuju, srećom – jer nitko ne želi dosadnu kosu! Jedan trend boje posebno nam je zapeo za oko – i taj će se sigurno zadržati neko vrijeme – ružičasto-zlatna boja kose. Čitajte dalje i doznajte više o tom trendu. On nije samo za kosu! Ružičasto-zlatna tražena je nijansa, trenutačno je možemo vidjeti posvuda: od nakita i satova do ukrasa za dom – držača svijeća, jedaćeg pribora, okvira za slike – na svemu!

Što je tako posebno u ružičasto-zlatnoj kosi?

#rosegoldhair: ružičasto-zlatna već se mjesecima penje do statusa zvijezde na društvenim medijima. Ova je nijansa doista posebna: u lepezi boja nalazi se između roze i narančaste, a podsjeća nas na rosé šampanjac. Ovaj je trend okrunjen zlatnim sjajem.

 

Za razliku od prethodnih trendova boja kose s ružičastim primjesama, ružičasto-zlatna je suptilnija, manje metalik i nježnija. To je zato što kosa nije obojena samo jednom bojom, zahvaljujući novim tehnikama bojenja. Umjesto toga, pramenovi se boje različitim tonovima. Kosa će sjati crvenkastim ili zlatnim sjajem, ovisno o svjetlu.

Hoće li mi pristajati ružičasto-zlatni trend?

Žena s ružičasto-zlatnom kosom i kapom

Supermoderna i sportska s kapom: ružičasto-zlatna trendi boja kose!

Ova boja može pristajati svakome, bilo da ste brineta, plavuša ili crvenokosa. Ovisno o tome, treba uzeti nekoliko stvari u obzir:

 

  • Brinete ne bi smjele previše posvijetliti svoju kosu. Zašto? Ako imate tamne obrve i oči, izgledat ćete bolje s tamnijom nijansom smeđe kod korijena. Ako vam je kosa posve posvijetljena, nećete postići skladan izgled.

  • Ako imate crvenu kosu, odaberite varijantu trenda koja pristaje uz vaše obrve, boju očiju i pjegice. Neke nijanse roze i crvene odudaraju jedna od druge.

  • Ako imate plavu kosu, možete se prepustiti ovom trendu: možda neće biti potrebno prethodno posvjetljivanje, samo dodajte profinjene ružičaste pramenove i obojite svu kosu metalik zlatnim preljevom.
     

Kako obojiti kosu u ružičasto-zlatnu?

Stari savjet za bojenje kose može se i ovdje primijeniti: ako želite biti sigurni, prepustite posao stručnjaku. Stručnjak za boje znat će točno kako učiniti da vaša kosa sjaji trendi ružičasto-zlatnom bojom.

 

Žene s tamnijom prirodnom bojom kose (poput crvene ili smeđe), prvo je trebaju posvijetliti: da, trebat ćete izbijeliti svoju kosu. Zatim se može obojiti u ružičasto-zlatnu. Kad vam jednom stručnjak oboji kosu u ružičaste nijanse i stavi zlatni preljev, vaša će kosa zračiti ljetom!

Imate tu boju kose – što sad?

Pravilo njege poslije bojenja: ako je njegujete, trajat će. Za maksimalan sjaj, nanosite masku dva ili tri puta tjedno. Savjet: s vremena na vrijeme možete ostaviti masku preko noći. Najbolje je napraviti turban od ručnika kako biste zaštitili jastuke. Preko noći njegujući sastojci maske imat će vremena prodrijeti u unutarnju strukturu vlasi i obnoviti kosu iznutra. Rezultat: svilena i sjajna kosa!

one dam image
Nije samo za djevojke: hrabri momci također mogu imati ružičasto-zlatnu kosu.
Otkrijte: