Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Kratke frizure za plavu kosu

Tko kaže da je duga kosa ženstvenija od kraće? Otkad to? Više nego ikad prije kraća je kosa vrlo moderna i istodobno vrlo zamamna. Ženstvena nijansa plave naglašava vaš blistav izgled. Pročitajte dalje i neka vas nadahnu najbolje kratke frizure za plavu kosu

Mogli bismo reći da kratke frizure postaju novi ideal ljepote. Sve više žena odlučuje se za to radikalno šišanje na kratko i opraštaju se od svoje duge kose. S kraćom kosom izgledaju samouvjerenije, ali se i osjećaju slobodnije, što ih čini izuzetno privlačnima.

Ova frizura posebno pristaje tankoj kosi. Lijepa nijansa plave čini kosu sjajnom i zrači čistom žudnjom za životom.

Kratke frizure za plavuše: Prikladna frizura za svaki oblik lica

Gotovo svakoj ženi pristaje kratka kosa ako je ošišana prema obliku svoga lica.

Ovalno lice: Ovaj oblik lica smatra se idealnim jer mu svaka frizura pristaje. Posebno je izražen kratkom kosom koja naglašava lice. Najbolji primjer je Charlize Theron i njezina razbarušena pixie-frizura.

Pravokutno lice: Pravokutnim licima osobito pristaju pramenovi ili šiške jer smekšavaju crte lica.

Okruglo lice: Frizure koje vizualno izdužuju lice idealne su za okrugla lica. Primjerice, bob s volumenom sjajan je odabir jer izdužuje lice.

Kratke frizure traže i odgovarajuću šminku. Ženstvena šminka, pažljivo i brižno nanesena, savršena je za ovu trendovsku frizuru.

Najprivlačnije kratke frizure za plavu kosu prikazane su u našoj galeriji, a stručnjak za kosu Armin Morbach također objašnjava kako se oštećena kosa može preobraziti u sjajnu potkraćenu kosu.

Video: Kako oštećenu kosu pretvoriti u svilenkastu i sjajnu

Galerija: Kratke frizure za plavu kosu