Boja kose | Frizura i trendovi boje kose

Odlučite se za crno: Kratke frizure za crnu kosu

Crne ljepotice! Crna kosa privlači pozornost i to ne samo kosa duljine Snjeguljice – trendi frizure također su popularne u tamnoj boji! Doznajte zašto se kratke crne frizure ističu, kako ženstveno izgledati s crnom kosom i kao je njegovati:

Kleopatra, Coco Chanel i Dita von Teese – te žene ne samo da imaju osjećaj za ljepotu, nego imaju i istu boju kose: crnu! Profinjena, ekskluzivna i misteriozna: crnu kosu nose žene koje točno znaju što žele – i obično to i dobiju. Bilo da je riječ o kraljevstvu, modnom carstvu ili međunarodnoj slavi. Njihov je moto „Idi i ne zaustavljaj se“. Tko ne bi htio imati bar malo samopouzdanja koje pokazuju ove crne ljepotice? No dame u crnom imaju hrabrosti za još nešto – ošišati kosu. Moderna kratka frizura još jače naglašava ambiciozan karakter crnih ljepotica od duge, čarobne crne kose Snjeguljice.

Kratka kosa: Crna Deluxe

Kod tamne kose je bitno da frizura ne dominira licem. Zbog toga je kratka kosa idealna jer uravnotežuje moćan izgled crne kose. Jasne linije i oblici također savršeno pristaju uz tamne nijanse jer jer struktura frizure izražajnija i intenzivnija u usporedbi sa svjetlom kosom. Crne ljepotice ne moraju zaobilaziti kuštrav izgled ili šiške. Upravo suprotno: razbarušena kratka frizura pomlađuje ih, a šiške ih čine zavodljivijima.

Za više kratkih frizura za crnu kosu, posjetite našu galeriju.

Kratke frizure za crnu kosu

Crna kosa: Ispravna njega

Svestrana za oblikovanje, malo teža za njegovanje – ako doista želite zasjati s crnom kosom, vaš program njege mora biti savršen. Crna kosa (prirodna ili obojena) može brzo izgledati beživotno i krhko, što znači da treba iznimnu njegu za sjaj.

1. savjet za njegu

Obavezno koristite šampon i regenerator koji su razvijeni posebno za crnu kosu. Tjedni intenzivni tretmani također pomažu da zagladite i učvrstite vanjske kutikule. Time pigmenti ostaju u vlasima koje tada jarče sjaje, a boja duže traje.

2. savjet za njegu

Za posebnu blistavost tu i tamo upotrijebite uređaj za ravnanje kose. Obavezno nanesite zaštitu od topline prije ravnanja kose! Ravnanje može pojačati sjaj budući da se svjetlo divno odražava u kosi. Vaša crna kosa izgledat će svježe i vrlo zdravo.

3. savjet za njegu

Nanesite ulje za kosu za iznimnu podatnost i dodatnu dozu sjaja. Nanesite nekoliko kapi na vrhove kose ili na površinsku kosu – za vrhunsku briljantnu blistavost!