drew-barrymore
Boja kose | Dvobojni trend boje kose

Ovotjedna frizura zvijezda: Drew Barrymore

Da, kosa u dva tona prigodna je za velike događaje! Nedavno je to glumica Drew Barrymore uvjerljivo pokazala na večernjoj zabavi Chanel & Charles pred dodjelu Oscar u Los Angelesu. Izgled „Boli me briga“ Drew Barrymore prekrasan je kontrast njezinoj haljini i privlači pozornost na njezino lice.

U nježnoj dobi od šest godina, prgava djevojčica sprijateljila se s izvanzemaljcem što ju je katapultiralo u uzvišene zvjezdane visine. No tijek njezinog uspona holivudske slave predodređen je još ranije. Davno prije nego što ju je njezin krsni kum Steven Spielberg otkrio za svoj hit-film znanstvene fantstike „ET“ i prije nego što je uopće mogla hodati, Drew Barrymore pozirala je za reklame. Ipak je rođena u obitelji s glumačkom tradicijom. Iznenadna slava nakon njezine uloge u ET-u bila je previše za nju i mlada zvijezda je posrnula. Imala je tek devet godina kad se prvi put napila; svoj je prvi joint popuila s deset godina, a s 12 je počela uzimati kokain. Nakon tog kratkog i tužnog pada, uslijedila su liječenja od ovisnosti, a na kraju se ipak vratila u 1990-ima.

Frizura Drew Barrymore

Frizure Drew Barrymore mijenjale su se često kao i usponi i padovi u njezinu životu. Kosu je bojila od plave do smeđe boje, mijenjala frizure od boba do glamuroznih u stilu 60-ih. Raznolikost je dio njezinog stila. Trenutačno joj je najdraža frizura u dva tona. Dobro joj stoji, izgleda prirodno i u trendu. Spoj razdjeljka po sredini i nježne valovite kose posebno ističe njezine crte lice.

Frizura Drew Barrymore prilično je jednostavna

  • Vjerojatno ne želite čekati dok vaša izbijeljena kosa izraste do pola. Za profesionalan izgled počnite s odabirom dviju privlačnih boja kose, jedna za kosu blizu vlasištu, a druga za kosu prema vrhovima. Što je kontrast veći, to je naglašeniji efekt
  • Valovitoj kosi najbolje stoji spoj dviju boja. Nije problem ni ako je vaša kosa ravna. Samo je uvijte na velike uvijače i poprskajte lakom za kosu. Zatim prstima oblikujte kosu

Više informacija o Drew Barrymore

Stilovi i priče >> All about Drew