two-tone-look-jessie-j
Boja kose | Dvobojni trend boje kose

Frizura mjeseca: Duga dvobojna kosa Jessie J

 

Bez obzira na to sviđa li vam se njezina glazba, morate priznati da Jessie J ima poseban stil. Ona je rođena za svijet šoubiznisa! Britanska glumica i autorica tekstova pjesama privlači poglede na svečanim događajima kao i na glazbenim videospotovima. U tome joj uvelike pomažu njezina karizma i stil. Jedna od njezinih najljepših frizura jest duga tamnosmeđa kosa koja prelazi u zlatno-plavu. Duge šiške dominantna su značajka njezine frizure. Pročitajte naše upute za oblikovanje i isprobajte taj dvobojan izgled Kleopatre

Jessie J
© Getty Images

Jessie J

 

Jessie J umjetničko je ime britanske pjevačice i autorice tekstova pjesama Jessice Ellen Cornish. Mlada pjevačica unosi glamur i stil u glazbenu scenu i gdje god se pojavi. Ona svakim svojim dotjeranim detaljem predstavlja današnji moderni stil. Prije je radila u pozadini pišući pjesme za Chrisa Browna i Miley Cirus. Srećom, 2011. izašla je iz sjene i pokazala svoju originalnost na svom albumu prvijencu. Ne moramo ni spominjati koliko je kamera voli.

Od ožujka prošle godine, ona dijeli svoje iskustvo s mladim talentima kao članica žirija i mentorica u BBC-jevom šou „The Voice UK“. Drugi članovi žirija su producent s platinastom pločom i umjetnik will.i.am (Black Eyed Peas) te pop-legenda Tom Jones. Mladi talenti sigurno će oponašati njezin stil – kao i mnoge djevojke u Velikoj Britaniji i diljem svijeta.

Dvobojna frizura Jessie J

Jessie J promijenila je frizuru kad je prihvatila sudjelovati u šouu „The Voice UK“ kao članica žirija. Duga dvobojna kosa s dugim šiškama sjajno stoji Jessie koja je rođena u Chadwell Heathu u Londonu. „Gledajte, postala sam plavuša“, napisala je Jessie na svom Twitter profilu pokazavši svoju novu frizuru.

Tamnoplava kosa Jessie J obojana je u zlatno-plavu boju od razine brade prema vrhovima. Kad smo pažljivije pogledali, zapazili smo još jedan naglašen kontrast boje i oblika. Gornji dio njezine frizure je taman, strogo ošišan i ravan, dok zlatno-plavi dio kose slobodno pada u nježnim kovrčama.

Biste li željeli imati dvobojnu frizuru Jessie J s dugim ravnim šiškama? Pokazujemo vam kako da oblikujete tu frizuru.

Pribor za oblikovanje dvobojne frizure Jessie J:

šampon za ravnanje kose ili regenerator, uređaj za ravnanje kose, polukružna četka, sprej za zaštitu od topline, vosak za kosu i gel za kosu za dodatan sjaj

Oblikovanje dvobojne frizure Jessie J:

  1. Tamnu kosu morate izbijeliti prije nego što je obojite u plavu boju. To znači da ćete morati izbijeliti kosu od razine brade do vrhova. Kako bi postupak bio što manje štetan za kosu, taj dio kose možete obojiti u tamniju boju od kose na vrhu glave.
  2. Šampon ili regenerator za ravnanje kose pomaže da kosa bude glatka, ravna i sjajna.
  3. Nakon pranja, kosu osušite preko polukružne četke. Zatim izravnajte kosu (uključujući šiške) uređajem za ravnanje kose.
  4. Sprej za zaštitu od topline poprskajte po kosi prije uporabe uređaja za ravnanje kako biste mogli oblikovati nježne kovrče na donjem dijelu kose.
  5. Protrljajte malo voska za kosu među prstima i njima naglasite pojedine pramenove.
  6. Kako bi kosa ostala ravna i imala više sjaja, možete na šiške nanijeti gel za kosu za dodatni sjaj i zagladiti dio kose.