Boja kose | Crvena kosa

Savjeti za najbolju šminku za crvenokose

Crvena kosa izgleda prekrasno, bilo da je boje bakra, mahagonija ili trešnja-crvena. Uvijek se čini da unosi ekstravagantnost ukupnom izgledu. Crvenokose se žene često doimlju delikatnima, vilenjačkima i tajanstvenima. Naravno, neke su crvenokose slika uzbuđenja, snage i samopouzdanja. Crvena kosa može biti zahtjevna i traži dobro uravnoteženu šminku. Postoje tajni trikovi za šminku za crvenokose i jedva čekamo da ih podijelimo s vama.

Crvenokose uglavnom imaju vrlo svijetlu kožu. Nema potrebe za kremastim puderom ako imate besprijekoran ten. Lagani tekući puder je sve što trebate. Puderi srednje boje prikladni su za crvenokose koje žele skriti manje nedostatke na koži lica.

Povremeno ćete možda htjeti ostaviti sa strane kremu u boji i radije nanijeti prikladan puder koji odgovara boji vašeg tena. Crvenokose tada izgledaju osobito elegantno.

Sjenilo za crvenokose

Mnoga stara pravila više ne vrijede. Šminka za oči za crvenokose više nije ograničena samo na zelenu boju. Naravno, boja treseta, maslina i kaki boja i dalje ističu posebnu ljepotu crvenokosih žena, ali sada možete dodati i druge boje. Primjerice, topla sjenila u boji zlata, kopra, cimeta, hrđe i muškatova oraščića skladno se stapaju s posebnim značajkama crvenokosih žena. Ako želite osobito profinjen izgled, posegnite za kontrastnim bojama poput ljubičaste, boje šljive, modro-zelene i tirkizne. Također, na oči uopće ne morate staviti sjenilo, nego ih možete naglasiti samo tušem.

Crvenokose često imaju svijetle trepavice, ali s malo maskare naglasit ćete svoje oči. Možete produžiti kratke trepavice posebnim maskarama. Crna maskara često stvara jak kontrast vrlo svijetlom tenu pa je smeđe-crna bolji izbor.

Nemojte se ustručavati dramatično našminkati oči za večernji izlazak! Smokey eyes dobro pristaje crvenokosim ženama ako je druga šminka nenaglašena. Izbjegavajte tamnocrne nijanse i radije posegnite za zlatnim, smeđim ili sivim tonovima.

Styling obrva za crvenokose

Za crvenokose je bitno na ispravan način naglasiti obrve. Crvenokose sa svijetlim tenom trebaju izbjegavati jaki kontrast vrlo tamnih obrva jer će izgledati kao da nose masku. Bolje ih je istaknuti olovkom za obrve u smeđe-crvenim tonovima za nježan izgled. Olovku nanosite nježno u kratkim potezima između dlaka obrva.

Rumenilo za crvenokose

Većina crvenokosih žena izbjegava rumenilo na obrazima. Previše crvene svakako je pretjerano. Danas imamo izbor mnogih nijansi rumenila osim crvene. Prirodne boje poput koraljno-crvene, marelice i breskve daju topao sjaj obrazima crvenokosih žena i elegantan izgled. Ružičasta rumenila previše su nedorečena za crvenokose i stoga ih treba izbjegavati.

Ruževi za crvenokose

Ruž za usne ili sjajilo u prirodnim nijansama poput koralja, breskve, marelice ili ruže izgledaju sjajno. Crvenokose koje vole unijeti umjetničku notu u svoju šminku također se mogu odlučiti za jarke boje. Tamnocrvene su usne zamamne dok god je ostatak šminke nenaglašen.

Šminka za crvenokose: Trikovi zvijezda

Na Internetu

Savjeti o stilu >> Clothing Colours for Redheads

Otkrijte: