Model s crvenim šeširom i crvenom kosom
Boja kose | Crvena kosa

Burgundac: Kako nositi tu trendi boju kose

Crvene su boje trenutačno u modi. Jedna nijansa posebno: Burgundac. Duboka Burgundac crvena izgleda elegantno i zavodljivo – a kao boja kose privlači pozornost! Otkrivamo na što treba pripaziti kod bojenja kose u Burgundac crvenu i komu najbolje pristaje ta boja.

Postoje boje kose koje izgledaju delikatno i suzdržano. Primjerice, med-plava ili kesten. A zatim postoje boje kose koje odskaču od drugih. Primjerice, ružičasta – ili Burgundac, snažna nijansa crvene, koja je trenutačno u modi i pozitivno zrači samopouzdanjem. Također je zrela, elegantna boja. Otkrivamo vam kojim tipovima žena ova boja pristaje i kako obojiti kosu u tu boju.

Burgundac crvena kosa? Kako je obojiti

Žena s mobitelom i crvenom kosom

Burgundac boja kose izgleda elegantno – i samopouzdano.

Brinete mogu same lako obojiti svoju kosu u Burgundac crvenu. Važno: izvorna boja kose ne bi smjela biti tamnija od željenog rezultata kod nanošenja boje. Ako želite veću promjenu, posavjetujte se sa stručnjakom koji će se potruditi da Burgundac ispadne kako ste i zamišljali. Pronađite Schwarzkopf Professional frizera pomoću naše aplikacije Nađi frizera.

 

Ako imate srednje smeđu ili svijetlosmeđu kosu, možete sami obojiti kosu. Bojenje kod kuće dječja je igra uz pravu boju za vašu kosu. Savjet: dodatno njegujte kosu dva ili tri tjedna prije bojenja. Boja ne traje dugo na suhoj kosi i obojena je kosa manje sjajna.

Kako njegovati Burgundac boju kose

Žena s Burgundac bojom kose i košuljom

Uz ispravnu njegu, Burgundac boja kose duže je sjajnija.

Kad sperete boju s kose, nanesite učvršćivač boje priložen u pakovanju. On čini Burgundac nijansu sjajnijom i učvršćuje kutikule vlasi koje su se otvorile bojenjem. Crveni su pigmenti vrlo mali, zato se brže isperu od drugih boja kose. Kako bi kosa zadržala duboku i blistavu Burgundac crvenu boju što duže moguće, možete koristiti proizvode razvijene posebno za njegu obojene kose. Oni štite boju od blijeđenja i produžuju sjaj boje. Savjet: za ekstra njegu, nanesite intenzivnu masku za njegu jednom tjedno i ostavite da djeluje 10-15 minuta.

Ovim ženama sjajno stoji nijansa Burgundac

Žena s crvenom kosom i crnom odjećom

Burgundac boja kose sjajno pristaje uz odjeću čistih linija.

Trendi boja Burgundac topla je nijansa. Posebno dobro pristaje ženama s bež ili maslinastim tenom te smeđim ili zelenim očima. Što se tiče odjeće, odaberite čiste linije za profinjeni izgled. Boje poput crne, oker ili tamnozelene sjajno pristaju uz Burgundac boju kose.

Otkrijte: Crvena kosa