Boja kose | Crna kosa

Lijepe frizure za crnu kosu

Neke su frizure osobito privlačne na crnokosim ženama. Donosimo fotografije zvijezda s najljepšim frizurama za crnu kosu

Slavne ličnosti stalno nas iznenađuju novim bojama kose i frizurama. Često nas potaknu da ih isprobamo. Nedavno su Jessica Stam i druge zvijezde probudile naše zanimanje za crnu boju kose. Pitali smo se kako učiniti da crna kosa izgleda privlačno kao kod tih crnokosih zvijezda koje smo gledali.

Kako izgledati najbolje s crnom kosom

Crna kosa je prekrasna! Ona ostavlja dojam zrelosti i privlačnosti nečeg misterioznog i ekstravagantnog. Vrlo blijedi ten ili lagano potamnjeli ten naglašavaju privlačnost crne kose. Za optimalan učinak tamna kosa ne smije skrivati druge značajke lica. Tamnu kosu stoga treba držati podalje od lica. To se najbolje postiže repom ili običnom punđom. Srednje duga tamna kosa može se začešljati iza uha s jedne ili obje strane. Šiške ne smiju biti ni preduge ni previše guste. Duga crna kosa može padati u kaskadama na leđa, osim ako više volite popularnu frizuru u kojoj je sva kosa počešljana na jednu stranu.

Crnu se kosu više povezuje s elegantnim nego s romantičnim ili razigranim frizurama. Stoga uvijene ili pletene frizure izgledaju staromodno na crnoj kosi i ne izmamljuju uzdahe.

Jednostavne, obične frizure i oblici mnogo su prikladniji za crnu kosu od razigranih i romantičnih frizura. Geo-frizure, ravna bob-frizura, ravne šiške ili ravna kosa idealne su za crnu kosu. Valovita crna kosa trebala bi padati u velikim, lijepo oblikovanim kovrčama kao na fotografiji Lane Del Rey u našoj galeriji.

Nadamo se da će vas nadahnuti naš odabir frizura za crnu kosu (pogledajte frizure zvijezda u našoj galeriji).

Galerija: Frizure za crnu kosu

Otkrijte: Crna kosa