Žene s obojenom kosom
Boja kose | Bojenje

Olakšano bojenje kose: Boja u gelu

 

Danas je bojenje kose kod kuće već postalo prilično jednostavno. No, pojavila se inovacija koja bojenje kod kuće čini još jednostavnijim: boja u gelu. Čitajte dalje i doznajte što ta nova vrsta boje može učiniti.

Ne morate otići k frizeru da biste obojili kosu. Novim bojama za kosu za bojenje kod kuće, također možemo postići boju koju želimo. Povremeno se pojavi inovacija proizvoda koja olakšava bojenje kod kuće. Na primjer: boje u pjeni, koje nam omogućavamo da nanesemo boju na kosu kao da je šampon. Došlo je do promjene! Sada se pojavila nova vrsta boje: boja u gelu. #PureColor je superlako koristiti, ne kapa i pruža vašoj kosi njegu tijekom bojenja.

Evo kako djeluje:

Lako nanošenje, integrirana njega: #PureColor boja u gelu

Zahvaljujući njezinoj gustoći, nanošenje nove boje u gelu vrlo je jednostavno – čak i za potpune početnike. Ne trebate imati prethodno iskustvo bojenja kose kod kuće. Ova se boja ne pjeni i ne kapa. Vi, vaša odjeća i vaša kupaonica ostat ćete čisti. Isto tako, dvije odvojene komponente boje lako se pomiješaju.

Uz to što se lako koristi, nove boje u gelu nevjerojatno su njegujuće – što je osobito blagonaklono za iscrpljenu kosu i vrhove. Boja sadrži nešto što se zove „tehnologija aquaxyl“ - ona veže vodene molekule uz kosu i zadržava ih ondje. Time kosa dobiva dodatnu dozu hidratacije. Drugi sastojci, poput aloe vere i ekstrakta kaktusa također imaju hidratacijsko djelovanje i daju zdrav sjaj. Schwarzkopf boje za kosu u gelu su trajne boje. Malo se boje može isprati kod pranja kose šamponom nakon bojenja (kao i kod drugih boja za kosu), ali inače će vaša nova boja ostati prekrasna na kosi.

Savjeti za uporabu boje u gelu kod kuće

Sad znate kako djeluju nove boje u gelu. Evo nekoliko savjeta da vam bojenje kose kod kuće bude još lakše:

 

  • Pripremite neke stvari prije bojenja: češalj, kopče za kosu (osobito ako imate dugu kosu, one mogu pomoći pričvrstiti pojedine pramenove da ne smetaju tijekom bojenja), i ručnik. Odjenite staru majicu tijekom bojenja – u slučaju da malo boje sleti negdje drugdje, a ne na kosu!

  • Prvo pročitajte upute za uporabu. Zatim navucite rukavice i pomiješajte boje kako piše u uputama.

  • Nanošenje boje na kosu koja nije svježe oprana još je nježnije prema vašoj kosi. Ta prirodna ulja dodatno će zaštiti kosu.

  • Počnite odbrojavanje vremena kad posve završite s nanošenjem boje. Budući da boje u gelu ne kapaju, ne morate stajati iznad ruba kade ili umivaonika i dosađivati se – možete se slobodno kretati!

  • Kad isperete boju s kose, nanesite regenerator priložen u kutiji. Njime ćete učvrstiti boju u vlasima i dati kosi dodatni sjaj.