Boja kose | Plava kosa

Tri trendi jesenske boje kose

Koje su trendi boje nove sezone? Prekrasne crvene, smeđe i žute nijanse uobičajene za jesen postaju dio spoja – u našoj kosi! Umjesto da zvuče kao jesensko lišće i hladno doba godine, kosa se boji u zavodljive nijanse poput boje breskve, prirodne boje i jagoda plavu. Te delikatne, svjetlucave primjese trenutačno su vrlo popularne

Plava + breskva, prirodna ili jagoda = jesenski pramenovi u kosi. Te trendi boje sastavljene su od plave temeljne boje s crvenkastom primjesom. Izgledaju posebno dobro na ženama sa svjetlijim tenom. Koja od tri nijanse treba uljepšati vašu kosu? Doznajte više o tim lijepim, trendi bojama

Jesenska boja: Breskva

Zavodljiv spoj: med plava kosa i vrhovi u boji breskve

 

Neka vam kosa boje breskve osladi jesen! Ta popularna pastelna nijansa sastoji se od ljubičasto-plave, narančaste i ružičaste nijanse s neprimjetnim prijelazima baš kao na voću. Time boja kosa uvijek izgleda lijepo prirodno. Ako breskva u cijeloj kosi nije prema vašem ukusu, možete je nanijeti kao delikatne pramenove ili možete oblikovati profinjen prijelaz boja (pogledajte fotografiju). Idealno u spoju s toplim plavim nijansama kao što su med ili zlatna plava.

Jesenska boja: Prirodna

Prirodna kosa je elegantna i hladna

Ono što je popularno u šminki, može biti privlačno i u kosi. Tako misle stručnjaci za boje za kosu i jednostavno su trend prirodnih boja prenijeli s lica na kosu. Prirodna kosa nema određenu nijansu, budući da se stvara prema osobi, to jest prema boji kože lica. Razne plave nijanse miješaju se tako da koža i kosa imaju istu nijansu. Temperature boje savršeno su usklađene. Ako imate porculanski ten, tada vam kosa treba biti hladnije, srebrno-plave boje. Tako će vaše lice i kosa biti u savršenom skladu.

Jesenska boja: Jagoda plava

Crvenkasta, promjenjiva plava izgleda toplo i slasno


Još jedna „ukusna“ trendi boja: jagoda plava vješto spaja crvenu i plavu kosu, čineći je idealnom za one koji se ne mogu odlučiti – ili koji žele obje boje u svojoj kosi. Usput, delikatna, svjetlucava bakrena izgleda osobito dobro na svakoj osobi sa svijetlim, ružičastim tenom. U principu svi mogu nositi jagoda nijansu jer se plavi i crveni elementi prilagođavaju tonu kože tijekom bojenja. Može li jesen biti ljepša?