Žena s naočalama i blorange bojom kose
Boja kose | Plava kosa

Trend boje 2018.: Blorange – Plava s primjesom crvene

Plava je u trendu i u 2018. No jedna je nijansa osobito privlačna, blista svjetlinom i toplinom: Blorange – plava s primjesom crvene. Donosimo vam kako dobiti tu boju, primjerice za neku zabavu

Plava je kosa lani bila jedan od najvećih trendova. Vrlo svijetle nijanse poput platinaste plave bile su iznimno popularne. Kod ove je boje sjajno to što je savršena početna točka za eksperimentiranje s bojama. Imate svijetlu nijansu kose i sviđa vam se – ali mogli biste je ukrasiti nečim modernim? Isprobajte Blorange! Ta trendi nijansa spoj je plave i narančaste. A mi trenutačno žudimo za bojom kose koja nam daje ljetno svjetlo i toplinu.

Kako dobiti Blorange boju

Model s pametnim telefonom i crvenkastom kosom

Blorange izgleda svježe i zrači lakoćom.

Blorange kosa rezultat je boje breskve ili primjese te boje nanesene na plavu kosu. Kako biste pronašli savršenu nijansu koja odgovara vašem tonu kože, posavjetujte se sa stručnjakom.
Ako imate tamniju boju kose, posavjetujte se sa svojim frizerom o najnježnijem načinu posvjetljivanja kose.

Ako samo privremeno mijenjate boju kose u Blorange (možda za vikend), to možete i sami učiniti. Savršen proizvod: sprejevi s pastelnim bojama koji odmah boje kosu, a boja traje do tri pranja.

Jednostavna uporaba sprejeva s pastelnim bojama:

  1. Operite kosu i navucite rukavice.
  2. Odvojite kosu i poprskajte pastelnu boju na vlažni pramen. Savjet: možete obojiti i samo dio kose, primjerice vrhove – ili poprskati svu kosu.
  3. Počešljajte kako biste ravnomjerno rasporedili pastelnu boju.
  4. Posušite kosu. Za više volumena, posušite je na okruglu četku.
  5. Učvrstite frizuru lakom za kosu.

Ove frizure sjajno izgledaju s trendi bojom Blorange

Žena s naočalama i Blorange bojom kose

Zraka svjetla? U kosu je unosi trendi nijansa Blorange!

Općenito, Blorange sjajno izgleda u kosi svake dužine. Ako imate dugu kosu ili dugi bob, boja izgleda osobito dobro ako je nanesena metodom ombré – samo na dužinu i vrhove. Savjet za oblikovanje: oblikujte nježne valove uređajem za kovrčanje kose, što će posebno naglasiti obojene vrhove. Žene s kratkom kosom također mogu nositi boju Blorange. U tom slučaju, boju treba nanijeti na svu kosu.

Otkrijte: Plava kosa