Sunčana plava boja kose
Boja kose | Plava kosa

Novi trend boje kose: sunčana plava

Koju boju biste trebali imati da budete u trendu? Otkrivamo sve: sunčana plava! Kako novi trend boje za 2017. izgleda, po čemu je poseban i komu pristaje? Doznajte ovdje!


Imate li kad snažnu potrebu da morate isprobati novu boju kose? Ako imate, onda imamo novu boju za vas: sunčana plava. Novu „in“ boju trendseterice u Skandinaviji već nose, a pravi je hit 2017. Zašto? U usporedbi s drugim zabavnim trendi tonovima, ovaj je bezvremen, klasičan i nimalo kontroverzan. Isprobajte ga i uživajte u komplimentima!

Kakva je to boja sunčana plava?

Vjerojatno se pitate kakva je to boja sunčana plava. Prirodna je, tamnija nijansa plave koja izgleda kao da je okupana suncem. Taj trenutačni trend boje najbolje izgleda u srednje plavoj, tamnoplavoj ili svijetlosmeđoj kosi jer nijanse boje nisu previše ekstremne, a prirodna plava i plavi pramenovi sjajno se spajaju. Za optimalne rezultate posavjetujte se sa Schwarzkopf Professional frizerom.
Oni mogu dodati sjajne plave pramenove sa svijetlim zlatnim nijansama u vašu kosu: pojedini pramenovi se postavljaju na zaštitu, oboje i zatim zatvaraju u zaštitu. Pramenovi boje spajaju se tako da igra boje izgleda prirodno.

Otkrijte: Plava kosa