ash-blonde
Boja kose | Plava kosa

Pepeljasto-plava – Novi plavi trend

Prije se činila nezanimljivom, ali sada se osobito mat pepeljasto-plavu boju doživljava posve drukčije. Pepeljasto-plava trenutačno je hit.

null

Pepeljasto-plava kosa Rachel McAdams osvježena je pramenovima i tamnijim korijenima kose.

„Plava kosa nikad ne izlazi iz mode!“ To je svakako istina. Modni stručnjaci i stručnjaci za kosu, kao što svi koji su upoznati s trendovima i modom, mogu reći da je trendovska nova plava boja posebna nijansa. Trenutačno iznimno svijetla i matirana nijansa plave privlači sve poglede. Trendi pepeljasto-plava trenutačno je samouvjerena, moderna, nekonvencionalna, a istodobno i konzervativna.

Pogledajte svoju odjeću i vidjet ćete je li trendi pepeljasto-plava prikladna za vas. Volite li više crvenu boju maline ili narančasto-crvenu? Volite li više boje poput golubinje sive, bijele i traper plave jer te boje najbolje pristaju uz vaš ten? Ako je tako, tada će vam pepeljasto-plava kosa svakako pristajati.

Kako trendi pepeljasto-plavu učiniti izražajnom i blistavom:

  • Izbjeljivanjem kose da biste postigli trendi pepeljasto-plavu boju, uklonit ćete svoje prirodne pigmente kose. Zbog vjerojatno prisutnog crvenog pigmenta može se pojaviti žuta primjesa. Ako kosa pokazuje crvene pigmente, posegnite za novorazvijenim proizvodima za izbjeljivanje koji sadrže formule i kombinaciju pigmenata za neutraliziranje žute primjese i zadržavanje mat plave nijanse
  • Crvene je pigmente teško ukloniti tijekom izbjeljivanja. Ako vaša kosa ima crvenkast ton, neka vam frizer pomogne kod prvog bojenja u pepeljasto-plavu boju