Žena u crvenom odjelu leći na kauču i drži potrgane cipele na petu
Izdvojeno |

Krenite u dan snažno i samopouzdano

Imate loš dan? Puknula vam je ručka od torbice, prolili ste kavu po novoj bluzi ili su vam se poderale hulahupke – toliko stvari može poći po zlu dok se bavite svojim poslom. No ne dopustite da vam te sitne nezgode unište raspoloženje i dan. Upamtite, vi ste snažna žena – zračite samopouzdanjem i pokazujete drugima da ste prava sila prirode. No kako da se osjećate samopouzdanijom? Taft je tu da vam pomogne!

Žena u crvenom odijelu gleda se u zrcalo dok ima stilizirane kovrče
© Schwarzkopf

Već imate samopouzdanje u sebi – Taft je tu samo da vas nježno pogurne prema njemu.

Osjetite se nepobjedivom uz Taft

Ako izgledate sjajno izvana, počet ćete se osjećati sjajno i iznutra. Uzmite svoj omiljeni proizvod od Tafta, nanesite ga na svoju kosu i uživajte u tom dodatnom poticaju samopouzdanja. Taft je nedavno prošao svoju preobrazbu – s novim dizajnom i poboljšanim formulama, daje vašoj kosi postojaniju frizuru, volumen i lepršavost, što vam više treba? Kad izgledate sjajno i osjećate se sjajno, ništa vam ne može stati na put do uspjeha.

Žena istresa Vouleme puder za kosu na dlan
© Schwarzkopf

Posipajte puder za volumen Taft Volume Instant po kosi i već ste nepobjediva.

Taft na vašem novom poslu

Prvi dan na novom poslu i nervozni ste. Odlazite u zahod porazgovarati sama sa sobom i ohrabrite se, kad vam odjednom pukne peta na cipeli. Hoćete li pasti očaj? Nećete! Raspustite kosu, posipajte po njoj puder Taft Volume Instant za dugotrajan volumen, bacite cipele i otiđite bosonogi na sastanak. Mislite da će itko opaziti vaša gola stopala kad uletite u prostoriju puna samopouzdanja? Nevjerojatno je što snažan pristup može učiniti.

Taft s novim početkom

Prekidi su najgori, ali zamislite da poslije morate vidjeti svog bivšeg. Zašto biste tu situaciju mogli iskoristiti? Umjesto da sjedite poraženo u autu, raspustite kosu, poprskajte je lakom za kosu Taft Extra Stronge kao da posjedujete cijelu zgradu. Primijetili ste da bivši dolazi? Osmjehnite se, okrenite i gurnite vjenčani prsten u džep – ne treba vam više.

Održavanje svog izgleda nikad neće izaći iz mode, stoga ga uparite s pozitivnim stavom i pokažite svima da ste snažna, moćna žena koja neće posustati. Taft je uz vas – doslovno, zahvaljujući novom putnom pakiranju – kako biste postignuli svoje snove. Inovativni proizvodi pomažu vam da vam kosa izgleda najbolje tako da vi možete biti najbolji. Ne možemo isplanirati što će nam se dogoditi u životu, ali možemo učiniti najbolje od onoga što imamo.