Tamnokosa žena s lila majicom, gleda u stranu i dodiruje svoju kosu.
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Od dnevne do večernje frizure lako uz Taft Casual Chic

Zamislite ovo: uskoro završavate s poslom za ovaj tjedan i veselite se uživanju na kauču u pidžami uz Netflix i čašu vina. No dolazi kolega i poziva vas na piće i malo plesa: panika! Želite izaći, ali frizura vam je nikakva i nemate vremena otići kući i oblikovati je u nešto prihvatljivije za izlazak.

Tamnokosa žena s valovitom kosom gleda vragolasto u kameru.
© Schwarzkopf

Ove slatke kovrče neće izgledati neprimjereno za ured niti za večernji izlazak u grad.

Zamislite da imate uvijek sređenu frizuru za svaku prigodu! Teško je to zamisliti, zar ne? Nema mnogo žena svog frizera na brzom biranju. No zamislite da možete postaviti jutarnji alarm za isto vrijeme kao i sada, nabaciti neki proizvod na kosu i izgledati predivno cijeli dan i dugo u noć. Sa savršeno oblikovanom, postojanom frizurom, nema više dvojbe ni razmišljanja kad vas idući put pozovu van.

 

Pronašli smo dvije frizure koje savršeno pristaju toj priči. Čitajte dalje i doznajte kako ih oblikovati i koje proizvode koristiti:

Kratka kosa: slatka i kovrčava

Tamnokosa žena s valovitom kosom, drži Taft Casual Chick Air-Dry pjenu.
© Schwarzkopf

Taft Casual Chic Air-Dry pjena daje volumen vašim kovrčama.

Ako imate kratku kosu sklonu kovrčanju ili valovitosti, prihvatite to! Ovu je frizuru tako lako brzo oblikovati čim ujutro ustanete iz kreveta. Dovoljno je ležerna za posao kao dnevna frizura dok ste u uredu ili na ručku s prijateljima, ali može izgledati jednako moderno usklađena s elegantnom jaknom za večernje koktele. Evo kako možete oblikovati ovaj hibridni izgled:

 

  1. Istisnite malo Taft Casual Chic Air-Dry pjene na dlan.
  2. Rasporedite pjenu po kosi. Ovo je lakše učiniti ako spustite glavu da kosa visi, a tako ćete i dobiti više volumena.
  3. Ili je ostavite da se osuši na zraku ili je oblikujte kako želite. Možete i poprskati kosu Taft Casual Chic Texturising Dry sprejem koji će vam odmah dati teksturu i definiciju bez sljepljivanja i skrućivanja vlasi.
Tamnokosa žena s lila jaknom gleda u kameru.
© Schwarzkopf

Možete li zamisliti dotjerivanje za večer i da se ne morate brinuti oko ponovnog oblikovanja ujutro? Divno!

Ova frizura može se oblikovati na suhoj ili vlažnoj kosi tako da ujutro ne morate gubiti vrijeme na sušenje kose.

Duga kosa: razbarušeni pramenovi

Plavuša s valovitom kosom osmjehuje se kameri.
© Schwarzkopf

Razbarušena kosa sjajna je dnevna i večernja frizura!

Ako imate dužu kosu i tražite ideje kako biste je oblikovali da sjajno izgleda za dan i navečer, ne tražite dalje. Morski valovi savršeno su rješenje i izgledaju posebno slatko ako imate šiške s obje strane lica poput Farrah Fawcett. Ovaj razbarušen izgled možete oblikovati ovako:

 

  1. Prije odlaska u krevet ispletite vlažnu kosu u nekoliko pletenica i pričvrstite krajeve gumicom.
  2. Idućeg jutra maknite gumice i nježno raspletite kosu. Razdvojite ih, ali nemojte ih četkati!
  3. Kad ste zadovoljni kako valovi izgledaju, poprskajte ih Taft Casual Chic Lightweight lakom za kosu (s udaljenosti od 30 cm). Ovaj fleksibilan lak omogućava da se valovi slobodno kreću, no zadrže svoj oblik do 24 sata.
  4. Na kraju preporučujemo sprej Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist koji daje vašoj kosi dugotrajan sjaj i obavija vas prekrasnim cvjetnim mirisom dok hodate sa svojim prekrasnim valovima.

 

© Schwarzkopf

Ne zaboravite završiti frizuru sprejem Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist za dodatni sjaj cijeli dan.

Savjet

Ako ne želite isplesti svoju kosu, evo drugih načina na koje možete oblikovati morske valove, recimo uporabom štapa za uvijanje kose ili slanim sprejem.

Otkrijte: