Trendi izgled Schwarzkopf

Lovac na stil: Trendovi iz Londona i New Yorka

Lovac na stil: Trendovi iz Londona i New Yorka
Impresivno: kosa prebačena na stranu, u njujorškom stilu. Sve je veće u Velikoj Jabuci – čak i frizure!
© Gunnar Lillehammer/ Instagram: @salemindrias

U lovu na najnovije frizure: fotograf Gunnar Lillehammer (styleclicker.net) snimio je trendi frizure ove sezone na ulicama Londona i New Yorka! U fokusu: privlačne fotografije, metropolske frizure, nadahnjujuće slike i stilovi sutrašnjice – vrijedi svakog klika!

 • Katkad nije nimalo lako naći frizuru koja vam uistinu pristaje. Jesu li ta frizura i boja u trendu? Je li moja frizura iz snova zastarjela? Mogu li to nositi? Pristaje li mi? Pitanja uzrokuju sumnje, a ne pronalaze odgovarajuću frizuru. Tajna je sljedeća: pouzdajte se u svoj smisao za stil, vjerujte svojim osjetilima i u svoju odluku. Istina je da nema pogrešne ili ispravne frizure! Djelujte instinktivno i učinite ono zbog čega ćete se osjećati najbolje – to će se vidjeti. I zbog toga ćete izgledati sjajno! Kao dokaz tomu, pogledajte junakinje na Gunnarovim fotografijama! Frizure koje je snimio ulični fotograf nisu frizure koje su u trendu. No te boje, frizure i stilovi su jedinstveni. Upravo zato oni pomažu u stvaranju sutrašnjih trendova.

  Poznati bloger fotografira ljude na ulicama velikih modnih metropola za svoj nagrađivani blog www.styleclicker.net od 2007. (Musikexpress Style Award). Što čini njegove fotografije posebnima? Gunnar Lillehammer snima autentične fotografije. Rođen u Muenchenu, on uspijeva savršeno uhvatiti gradske stilove. On vreba ulicama. Ondje Gunnar traži kreativne umove s kreativnim frizurama – ljude koji zrače nečim posebnim. Neke od tih divnih pojedinaca i egzotičnih frizura snimio je tijekom Tjedna mode u New Yorku i Londonu. Što razlikuje te dvije metropole? Pogledajte sami:

   

 • Trendovi frizura na ulicama New Yorka

  Razuzdano, ali nosivo. Neumjereno, ali elegantno. Ženstveno, ali moderno. Grad koji nikad ne spava uvijek je budan kad su u pitanju frizure. Mašta i smion smisao za modu vješto su spojeni u ulični stil američke metropole – stvarajući moderan spoj koji je privlačan i trendseterski. Moto tog modnog grada zrcali se u frizurama!

   

 • Ulični stil iz New Yorka

  Ulični stil iz New Yorka: Paž frizura

  © Gunnar Lillehammer/ @hemmluv  

  Ulični stil iz New Yorka: Paž frizura

  Retro dobitnik: Paž frizura bila je apsolutni hit tijekom 50-ih i 60-ih. Ta frizura izvorno potječe od engleskih hotelskih paževa – otuda i naziv. No danas u New Yorku, ta kratka frizura sa šiškama ponovno postaje popularna na glavama trendsetera! Zašto ne? Ipak je posebna frizura ta koja naglašava novu modu.

  Savjet: Sprej za sjaj daje paž frizuri savršenu blistavost!

  Ulični stil iz New Yorka: Polupunđa

  © Gunnar Lillehammer/ @mariadelrusso  

  Ulični stil iz New Yorka: Polupunđa

  Moderna i moćna: Jednostavna punđa obvezatna je u užurbanom New Yorku. Njujorčani spajaju dva trenda: punđu na vrhu glave i polupodignutu kosu. Ta je frizura vrlo ležerna, ali i elegantna, a da ne govorimo kako ju je lako i jednostavno oblikovati da pristaje svakome. Rezultat: vrhunski hit u kosi, ne samo za djevojke iz Velike Jabuke!

  Savjet: Spojite ležerno raspuštenu i nezaglađenu kosu sa šinjonom i postanite apsolutna kraljica uličnog stila!

  Ulični stil iz New Yorka: Svijetli pramenovi

  © Gunnar Lillehammer/ @raquelpaivablog  

  Ulični stil iz New Yorka: Svijetli pramenovi

  Moderni svijetli pramenovi obasjavaju ulice New Yorka! U prirodnom izgledu kose oni su postali dobar oblik uličnog stila. Ti se trendi pramenovi mogu nositi uz sve stilove, od poslovnog do ležernog, a posebno lijepo pristaju uz šiške i vesele sunčane naočale.

  Savjet: Tamna odjeća poput crne veste još više naglašava pramenove!

  Ulični stil iz New Yorka: Začešljana kosa

  © Gunnar Lillehammer  

  Ulični stil iz New Yorka: Začešljana kosa

  Kim Kardashian prva ju je nosila, a Njujorčani su je preuzeli: platinasta plava kosa u začešljanom stilu – kosa na vrhu začešljana je prema pozadini glave sušilom, četkom i lakom za kosu, bez kopči, ukosnica ili gumice. Ta moderna frizura zrači snagom i usmjerava pozornost na lice. Predivna je!

  Savjet: Za ležerno vrijeme do ekstravagantne frizure za izlazak u grad – začešljana kosa može se nositi u svakoj prigodi!

 • Trendovi frizura na ulicama Londona

  Strastveno moderan – britanski glavni grad poznat je po ljudima koji vole i prate modu te vole eksperimentirati. Londonski izgled: moderne, smione modne izjave s mnogo stila. Englezi vole ekstravaganciju, trendove i dobar ukus kad je i kosa u pitanju – drugim riječima, vrlo britanski.

   

 • Londonski ulični stilovi

  Ulični stil u Londonu: Ombré kosa

  © Gunnar Lillehammer/ @meganellaby  

  Ulični stil u Londonu: Ombré kosa

  Ova frizura nije nova, ali je vrhunska! Ombré kosa je frizura broj jedan kad je u pitanju bojenje kose. Zašto je ta frizura tako privlačna? Savršeni prijelaz boje izgleda nježno isprano, uzbudljivo, a prirodno!

  Savjet: Duge šiške naglašavaju kontrast boje u kosi i čine spoj tamne kose kod korijena i svijetle na vrhovima nepobjedivim

  Ulični stil u Londonu: Rasta frizura

  © Gunnar Lillehammer/ @feliciapennant  

  Ulični stil u Londonu: Rasta frizura

  Prava privlačna frizura ne samo ljeti, nego i za kišnih dana u Londonu: rasta pletenice! U umjerenoj varijanti te mini pletenice stvaraju popularan kontrast klasičnom šiku. Također su vrlo praktične, lako se njeguju i raznolike su. Ova polupodignuta frizura sadrži varijantu ututkanih pletenica u šal, što je tek jedna od bezbroj mogućnosti – a sada i umjetničko djelo.

  Savjet: Rasta pletenice mogu se isplesti i u repu ili u polupunđi!

   

  Ulični stil u Londonu: Vojnička frizura

  © Gunnar Lillehammer/ @marie_murstad  

  Ulični stil u Londonu: Vojnička frizura

  Londonske dame vole kratku kosu – i nose je vrlo kratko! Tipično za vojnu frizuru: kosa je obrijana na nekoliko milimetara. Ženama s vrlo ženstvenim licima posebno lijepo pristaje ova frizura. Odjeća mora biti nježna i ženstvena kako ukupan izgled ne bi djelovao previše radikalno.

  Savjet: Za još veću pozornost, obojite kosu – primjerice u platinastu plavu

  Ulični stil u Londonu: Razbarušene kovrče

  © Gunnar Lillehammer  

  Ulični stil u Londonu: Razbarušene kovrče

  Majka svih uličnih stilova definira sliku kose na londonskim ulicama: nezaglađena frizura! S razdjeljkom po sredini glave i nježnim kovrčama na vrhovima kose, ova nezaglađena frizura privlačni najviše pozornosti – i ova je varijanta uvjerljiva sa svojom strastvenom nonšalantnošću.

  Savjet: Svijetli pramenovi u dužini kose unose dodatan sjaj u ovu trendi frizuru