Trendi izgled Schwarzkopf

Glamurozne svečane frizure

Svečane frizure: Amber Heard
Amber Heard zna napraviti odgovarajuću frizuru za posebnu prigodu. Njezina profinjena punđa prekrasno naglašava jednostavnu tamnu večernju haljinu dizajnerice Stelle McCartney
© Getty Images

Nastupa zimsko razdoblje, a s njime užarenije zabave. Dani postaju hladniji i kraći, a večernje zabave duže traju. Glamur je ključna riječ! Bez obzira na to imate li kratku ili dugu kosu, ona može zrcaliti vaš stil i unijeti glamur u ovo hladno godišnje doba. Družili smo se sa zvijezdama i donosimo vam praktične savjete za oblikovanje glamuroznih frizura kako biste zabljesnuli.

 • Pred nama je blagdansko razdoblje! Ponovno je vrijeme da zadivite stilom i zračite tijekom dugih večeri. Vi pronađite očaravajuću haljinu, a mi vam donosimo savršene elegantne frizure za blagdanske domjenke, vesele sate u nekom klubu ili na obiteljskim okupljanjima. Dužina kose uopće nije bitna. Pronašli smo glamuroznu frizuru za svakoga!

 • Svečane frizure zvijezda

  Blagdansko razdoblje je pred nama, no nijedna zvijezda ne želi u posljednji čas odlučivati o svojoj novoj glamuroznoj frizuri. Posljednjih nekoliko tjedana proveli smo promatrajući zvijezde na crvenim tepisima i ugledali nekoliko prekrasnih svečanih frizura. Carey Mulligan izgleda veoma elegantno s kratkom kosom. Njezina je kosa na vrhu glave malo duža, a ona joj je dodala mnogo sjaja. Amber Heard svoju je kosu dugu do ramena skupila u profinjenu punđu i pokazala nježan ženstveni šarm koji je u savršenom kontrastu s njezinom jednostavnom elegantnom večernjom haljinom.
   
  Opazili smo da su mnoge svečane frizure ukrašene očaravajućim nakitom. Taj smo trend uočili kod vrhunskih dizajnera poput Chanela i Rodartea na njihovim modnim revijama. Keira Knightley i Bella Thorne zabljesnule su svojim profinjenim ukrasima za kosu.

 • Savršene svečane frizure za cijelu večer

  Kakva korist od prekrasnih svečanih frizura ako se ubrzo spljošte? Rješenje tog problema je lak za kosu u mini-spremniku koji stane i u najmanju torbicu. Njime u trenu možete osvježiti svoju frizuru.

  Uživajte u našoj galeriji glamuroznih svečanih frizura zvijezda. Naravno, uz njih donosimo savjete kako ih možete sami oblikovati.

 • Galerija: Svečane frizure zvijezda