Trendi izgled Schwarzkopf

Trendi frizura: Polu-punđa

Trendi frizura: Polu-punđa
Na vrhu popisa trendova: australska glumica Margot Robbie nosi modernu polu-punđu
© Getty Images

Zvijezde, modeli i blogerice – sada trendseteri čine neke stvari napola, a među njima je polu-punđa, moderna lagana varijanta šinjona. Za tu frizuru se samo kosa s vrha skuplja u šinjon dok je preostala kosa raspuštena. Jednostavno, praktično i moderno: savršena frizura od pet minuta s dugotrajnim uspjehom. Pokazujemo najljepša oblikovanja te frizure

 • Hej! Postoji li sada konkurencija opće prihvaćenom šinjonu? Ne, ovo je samo nadogradnja. Trendseteri sada skupljaju samo pola svoje kose u punđu. Uvjereni smo da će polu-punđa ubrzo očarati sve.

  Pola Hollywooda već je prihvatilo ovaj trend i polu-punđe su sve viđenija frizura. Glumica Margot Robbie (slika gore), nosi blistavu razbarušenu varijantu koja izgleda privlačno i moderno u spoju s njezinim dječačkim izgledom i bijelim ovratnikom. Kako možete oblikovati taj novi šinjon na jednostavan način? Obratite pozornost!

 • Upute za oblikovanje polu-punđe:

  1. Odvojite ¼ kose s vrha glave na stranu i pričvrstite ga.    
  2. Nanesite malu količinu pudera za volumen na preostalu kosu i razbarušite je. Ili možete uviti kosu na nastavak velikog promjera uređaja za kovrčanje kose za oblikovanje definiranih kovrča.
  3. Nanesite styling kremu (za sjaj) na dio kose koji ste odvojili i prvo ga počešljajte prema gore, a zatim ga začešljajte.    
  4. Uvijte taj dio kose u šinjon i pričvrstite ukosnicama.    
  5. Poprskajte frizuru lakom za dodatni sjaj i postojanost. Gotovo!    
 • Polu-punđa: Kate Mara

 • Polu-punđa
  © Getty Images

  Kate Mara dokazuje da se polu-punđa može prilagoditi različitim ulogama i ne mora se oblikovati prema styling pravilima. Glumica nosi polu-punđu s razdjeljkom po sredini i valovitim dugim bobom – elegantna varijanta inače ležerne trendi frizure.

  Savjet za oblikovanje: Oblikujte šinjon niže na pozadini glave kako bi razdjeljak po sredini glave bio duži.

  Lijevo: Glumica Kate Mara nosi polu-punđu s razdjeljkom po sredini glave

 • Upute za oblikovanje polu-punđe:

 • Polu-punđa
  Slijeva nadesno: Nezaglađena frizura, srednje duga kosa sa šiškama ili zaglađena – obožavatelji festivala pokazuju da je polu-punđa pravi trend
  © Getty Images

  Ležerna, jednostavna i trendi! Polu-punđa postaje omiljena frizura na festivalima. Otvoreni prostor, raspuštena kosa, plus polu-punđa, što bi trendseteri više htjeli? Ova se frizura brzo oblikuje i privlači pozornost. Slatko: žene sa šiškama također znaju kako se oblikuje ta punđa.


 • Odvojite kosu s vrha glave, oblikujte punđu i gotovo!