HR-trendi-720x180

Trendi frizure za 2012.: Nevini ali moćni anđeoski stilovi

Schwarzkopfove trendi frizure za 2012.
Armin Morbach i Schwarzkopf udružili su se u stvaranju trendi frizura za 2012. i nazvali su ih: „Newtral Goddess“, „Bedlam Almighty“, „Saint Econic“ i „Overculure Envoy“. Kao što vidite, neki anđeli nisu uopće ponizni
© Schwarzkopf

Kako izgleda spoj profinjene pixie-frizure i gradskog amazonskog izgleda? Stilist zvijezda Armin Morbach dao je maha svojoj mašti i u suradnji sa Schwarzkopfom smislio četiri anđeoske frizure. Spajanje je uspjelo, njegovi se anđeli mogu mjeriti s bilo kojim nezemaljskim glasnicima.

  • Ovo je već šesta suradnja Schwarzkopfa s Arminom Morbachom, međunarodno poznatim stručnjakom za kosu. Ovoga su puta smišljali trendi frizure za 2012. godinu. Te nove frizure za 2012. su nonšalantne, seksipilne, glamurozne, uzbudljive i, što je najbolje od svega, nosive. Jedinstvene varijacije omogućuju svakoj ženi da izrazi svoju osobnost i individualnost. Anđeoske frizure nadahnute su stilovima koje trenutačno možemo vidjeti na ulicama i modnim pistama.

    Naše „anđeoske frizure“ smišljene su za žene koje žele izgledati anđeoski, no istodobno i moćno. Schwarzkopf je jasno izrazio svoj pristup: usredotočenost na istinskoj ženstvenosti. Stručnjak Armin Morbach s time se složio: „Zašto bi itko skrivao svoju ženstvenost?“

  • Videosnimka Schwarzkopfovih trendi frizura za 2012.

  • Naravno, tom se projektu morao pridružiti i fotograf. Kako bi prikazali taj pristup preko manekenki, Schwarzkopf je surađivao s poznatim fotografom Peterom Lindberghom koji radi za brojne međunarodne modne časopise. Poznat je po umijeću stvaranja posebnog odnosa s modelima, što unosi u svoje fotografije. Peter Lindbergh i „četiri anđela“ Elisa Sednaoui, Iris Strubegger, Hye Jung Lee i Hana J. Jitrickova, postavili su savršenu scenu za snimanje anđela na slavnom francuskom morskom kupalištu Le Touquet Paris-Plage. To je omiljena lokacija Petera Lindbergha. Neke njegove fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

  • Frizure za 2012.: „Iza kulisa“ s Peterom Lindberghom