Trendi izgled Schwarzkopf

Njujorški tjedan mode 2011.: Obavezna moda

New York Fashion Week 2011
Oduševljenje za podignutom kosom poraslo je kao turban-frizure na reviji marke IVANAhelskinki na Njujorškom tjednu mode 2011. IVANAhelsinki neovisna je modna kuća
© Getty Images

Njujorški tjedan mode 2011. prikazao je novu obaveznu modu za jesen i zimu 2011. Elegantna je, puristička, profinjena i kozmopolitska.

 • New York Fashion Week 2011
  Zavoljet ćete hladno vrijeme kad vidite kolekciju Paula Melgoza za marku Luca Luca. Šešir koji uz njih pristaje dobro će doći za dane loše frizure
  © Getty Images

  Američka prva dama Michelle Obama voli kreacije indijskog dizajnera Naeema Khana. On je bio jedan od posljednjih dizajnera koji su predstavili svoje kreacije na Njujorškom tjednu mode. Posjetitelji revija nestrpljivo su čekali njegove dizajne i bili su očarani njegovim raskošnim, elegantnim i bogato izvezenim haljinama.

  Tjedan dana slavni dizajneri i njihovi nadolazeći konkurenti pokazivali su nove smjerove mode za ovu jesen i zimu. Nova je moda ugodno šarena. U modnom svijetu, jarko crvene, kanarinac-žute i zelene kao trava boje kreacija kolekcije Victorije Beckham naišle su na iskrene pohvale. Etnički orijentalni uzorci dizajnerice Mare Hoffman također su dočekane s oduševljenjem. Stil kreacija američkih dizajnera poput Donne Karan i Kalvina Kleina bile su minimalističke kao i uvijek. Američki dizajneri više vole delikatne pastelne boje i boje tena. Krzno je i dalje veoma popularno. Michael Kors obojio je svoje krznene kreacije žarkim bojama, primjerice, jarko narančastom. Za razliku od njega, Oscar de la Renta, Helen Yarmak i Donna Karan svoje su krznene kreacije ostavili u prirodnoj boji.

  Bilo je najviše tri stilova frizura: jednostavno elegantna frizura s jako sjajnom kosom, geometrijske frizure i androgene (unisex) frizure. Pokazat ćemo vam najljepše frizure s ovogodišnjeg Njujorškog tjedna mode.

 • Frizure s Njujorškog tjedna mode 2011.

 • Weblinks za Njujorški tjedan mode

  Priče iznutra >> nymag.com/fashion

  Službena web-stranica >> mbfashionweek.com