Trendi izgled Schwarzkopf

Frizure za muškarce: Milano Moda Uomo 2016.

Frizure za muškarce
Razbarušena sa šiškama ili kratka i precizna: Milano Moda Uomo otkriva nadolazeće frizure za muškarce
© Getty Images

Milanski modni događaj Milano Moda Uomo pokazuje nam nadolazeće trendove u muškoj modi. Ključan dio šoua: trendovi muških frizura! Kratka ili duga, opuštena ili precizna – frizure iz talijanske modne metropole postavljaju trendove. Pokazujemo vam u kojem smjeru oni idu

 • Što će muškarci nositi iduće godine? Muški modni dani u Milanu daju nam odgovor dok najveće modne marke pokazuju svoje kolekcije za ljetnu sezonu 2017. Dolce & Gabbana, dizajnerski duo, predstavlja glazbeni izgled: sportske jakne, veste i kratke hlače s uzorkom muzičkog ključa i jazz instrumenata. Modna dizajnerica Miucca Prada imala je drukčiju viziju: ona budućeg muškarca vidi u visokotehnološkoj najlonskoj sportskoj odjeći i sandalama za trčanje. Nova su zbivanja i kad su u pitanju dodaci: poput XXL ruksaka viđenog na reviji kuće Ferragamo. Sve veliko! A kosa?

 • Nove frizure za muškarce: Srednje duga kosa!

 • Nove frizure za muškarce: Srednje duga kosa!
  Srednje duga, izrasla kosa postaje omiljena frizura među trendseterima
  © Getty Images

  Uz modu, središte pozornosti u Milanu su i frizure. Što je u trendu? Pola Milana (barem među muškim modelima) nosi srednje dugu kosu koja izgleda kao da je frizura izrasla. No pazite, naglasak je na „kao da“. Nemojte svom frizeru reći „Zbogom!“ Redovito šišanje ključno je za ovu frizuru. Za posebno ležeran izgled, također zatražite postepenu frizuru. Kosa sa strane je stanjena, tako da izrasla kosa na vrhu izgleda moderno. Usput, možete sami odrediti konačnu dužinu svoje srednje duge kose. Barem do brade i ne duže od ramena.

 • Naših 5 najpopularnijih frizura za muškarce

  Frizure za muškarce: Emporio Armani

  © Getty Images  

  Frizure za muškarce: Emporio Armani

  Dok je razdjeljak na stranu dio klasične frizure, na Milano Moda Uomo 2016. vidjeli smo da je i dalje vrlo popularan. Ove sezone je kosa na vrhu glave počešljana na jednu stranu, zato se novi džentlmenski izgled također naziva „začešljano“. Moderan izgled je minimalistički i može se upravo tako oblikovati (a da ne kažemo kako brzo)

  Frizure za muškarce: Etro I

  © Getty Images  

  Frizure za muškarce: Etro I

  Ova kratka frizura ne samo da izgleda elegantno, ona to i jest: kratka kosa je praktična (ne treba previše vremena za njegu i oblikovanje), ali zahvaljujući dužem dijelu kose na vrhu glave, može se vrlo brzo i lako oblikovati na razne načine. Primjerice, nanesite malo pjene za volumen (pogledajte fotografiju). Savršenstvo nije obavezno i nekoliko neposlušnih pramenova čine frizuru ležernijom

  Frizure za muškarce: Etro II

  © Getty Images  

  Frizure za muškarce: Etro II

  Kreće se kao Jagger: srednje duga kosa nova je superzvijezda među muškim frizurama. Jako postepeno ošišana kosa ima rokerski izgled. Zato frizura može biti neobuzdana, raspuštena i neukroćena. Moderan muškarac također ima kompaktne šiške koje mogu biti i ekstra duge, za savršen rokerski imidž. Unesite kretnju uz malo voska i neka predstava počne!

  Frizure za muškarce: Versace

  © Getty Images  

  Frizure za muškarce: Versace

  Trend srednje duge kose može biti i jednostavan! Bez gubitka zanimljivosti i privlačnosti. Kosa do ramena, ravna i raspuštena s jednostavnim razdjeljkom po sredini glave. Za poseban efekt, prednji pramenovi koji uokviruju lice začešljani su iza uha voskom za kosu. Na kraju se frizura poprska lakom za kosu tako da izgleda čisto i moderno. Jednostavno dobro!

  Frizure za muškarce: Fendi

  © Getty Images  

  Frizure za muškarce: Fendi

  S mokrom frizurom kao da ste u pravo bili u bazenu: kosa koja izgleda kao da je upravo izašla iz vode, posve je moderna. Malo gela unosi osvježavajuću raznolikost u ljetne muške frizure. A onda: slobodno oblikovanje! Odlučite želite li klasičan izgled – začešljavanje gelirane kose – ili surferski stil. S mokrim, razbarušenim pramenovima, izgledate kao da ste upravo došli s plaže