Styling kose Schwarzkopf

Frizure 2013.: Nova godina – nova frizura

2013 Hairstyles: Dita von Teese
Dita von Teese wears her chignon sideways above her forehead like a sailor's cap. Use a hair donut if you don't have enough hair for the large chignon
© Getty Images

Željni ste pustolovine? Ako je vaš odgovor potvrdan (i potaknut jakom željom), možete oblikovati veliki šinjon iznad čela kao da je mornarska kapa, nositi dvije šarene pletenice, natapirati kosu ili dati oduška svojoj sitno kovrčavoj kosi. Za sve vas pustolovne i osebujne pratiteljice mode odabrali smo neke neobične frizure koje još nisu postale hit. Isprobajte ih. Pogledajte kako modeli i zvijezde nose te nove stilove koji možda za sada izgledaju ekscentrično

 • „Koji je moj stil? Želim li ga ove godine promijeniti?“ Ta su pitanja uobičajena na prijelazu iz jedne godine u drugu. U trenucima kad odbrojavamo sekunde do Nove godine, čini se da nam je šansa za nov početak nadomak ruke. To je vrijeme za promjenu i odluke. Možete si obećati da ćete obnoviti svoj stil, osobito frizuru. Kad budete raspoloženi za promjenu, ne morate stati kod planiranja nove frizure, nego napravite korak dalje i odlučite se za neku ekstravagantniju. Tu mi nastupamo. Želimo s vama podijeliti ideje za nove frizure.

 • Frizure 2013.: Isprobajte nešto novo

  Jedan šinjon je u redu, no dva su još bolje! Nema razloga da ne nosite više od jednog šinjona. Ima dovoljno mjesta na vrhu glave i na pozadini glave.

  Pletenice: ne zaboravite tu prekrasnu mogućnost! Elementi pletenih frizura mogu biti dio mnogih frizura. Pletenice unose promjenu u već provjerene frizure. Osim toga, postoji niz vrsta pletenica poput riblje kosti ili klas pletenice.

  Eksperimentiranje s oblicima: rep možete zavrnuti, uviti ili razdijeliti. Šinjoni se mogu različito oblikovati, s rupicom u središtu i bez nje.

  Pramenovi: šareni pramenovi naglašavaju svaku frizuru. Upotrijebite maskaru za kosu ako želite isprobati novi izgled do idućeg pranja kose. Ako vam se svidi, uvijek možete pramenove kose obojiti trajnom bojom za kosu.

  Ukrasi za kosu: dodaci za kosu često su upečatljiva značajka frizure. Oni osobito dolaze do izražaja ako je frizura jednostavna.

  Fotografije frizura u našoj galeriji pokazuju kako primijeniti ove prijedloge.

  Armin Morbach, stilist za kosu i šminku, u svojim videouputama pokazuje kako kratku bob-frizuru preobraziti u asimetrično lažan undercut.

 • Video: Kako oblikovati lažan undercut

 • Galerija: Frizure 2013. – Pustolovina u frizurama