Styling kose Schwarzkopf

Frizure s vrpcom u kosi

Frizure s vrpcom u kosi
Apsolutan hit u kosi ove godine: Vrpce za kosu
© Getty Images

Minimalan trud, maksimalan efekt: Uzbudljive trendi frizure mogu se oblikovati jednostavnom vrpcom. Donosimo vam koje frizure najbolje izgledaju s tim trendi dodatkom za kosu. Što čekate? Svežite je!

Htjeli biste nekako promijeniti svoju frizuru? Ne trebate posezati za škarama ili bojom. Samo jedan dodatak dovoljan je da svojoj frizuri date novi izgled. Vrpca za kosu. Nijedan drugi dodatak za kosu nije tako raznolik i promjenljiv. Rock stil ili romantičan stil? Vrpce za kosu (od delikatne i uske do jako široke), mogu se upotrijebiti za oblikovanje raznih frizura. No ovaj dodatak za kosu nije samo modni privlačan element – vrpce za kosu su i praktične. Pozdravite se s neposlušnom kosom: začešljajte je, svežite lijepom vrpcom i uživajte u trendi frizuri!

 

 • Vrpca za kosu, svestrani dodatak

  Dobra stvar kod vrpce za kosu: pristaje svakome! Od guste i duge kose do jako kratke kose – svežite ovaj dodatak u svoju frizuru kao novi element. Trendi, ženstven, individualan. Pogledajte sami u našoj galeriji:

   

 • Galerija: Frizure s vrpcama za kosu

  Frizure s vrpcama za kosu: Djevojački

  © Getty Images  

  Frizure s vrpcama za kosu: Djevojački

  Djevojke se samo žele zabavljati! Vrpca s mašnom u kosi ostvaruje djevojačke snove. Trendseteri i nositelji uličnih stilova nose velike mašne uz modernu i sportsku odjeću. Ova osvježavajuća promjena u stilu odijevanja smanjuje dražesnost mašne u kosi. Posebno moderno: kad je kaput, vesta ili haljina izrađena od istog materijala kao mašna. U spoju s ne baš preciznom pletenicom na stranu, to stvara ležeran izgled Lolite!

   

  Savjet: Široka baršunasta vrpca u očaravajućim bojama ili uzorcima daje posebnost frizuri. Kako se oblikuje: privežite vrpcu oko glave (ili samo pletenice) i napravite mašnu na vrhu glave. Pričvrstite je ukosnicama i gotovo!

   

  P.s.: Mašna također sjajno izgleda u kratkim frizurama

   

  Frizure s vrpcama za kosu: Razigrano

  © Getty Images  

  Frizure s vrpcama za kosu: Razigrano

  Ekipa iz snova: pletenice i vrpce blisko su povezane (doslovno) – kako bismo inače objasnili da si tako dobro pristaju? Frizura najbolje izgleda s razdjeljkom po sredini glave i dva precizno ispletena pramenova sa strane. Prvo je duga vrpca položena na vrh glave i zatim upletena u pletenicu s lijeve i desne strane.

   

  Savjet: Dodajte poseban efekt u frizuru s nekoliko šarenih vrpca

   

  Frizure s vrpcama za kosu: Moderno

  © Getty Images  

  Frizure s vrpcama za kosu: Moderno

  Vrpca za kosu u trenu pretvara vašu klasičnu frizuru u jedinstvenu! Presavijte šal na širinu vrpce, omotajte ga oko kose i svežite kod potiljka – vaša moderna frizura je gotova! Ovaj styling savršeno pristaje uz strogo zaglađen šinjon.

   

  Savjet: Dugi krajevi šala na pozadini glave sasvim su OK – što je rep duži, to je frizura ležernija!

   

  Frizure s vrpcama za kosu: Diskretno

  © Getty Images  

  Frizure s vrpcama za kosu: Diskretno

  Tanke su vrpce ove sezone posebno popularne jer unose eleganciju u svaku frizuru! Jednostavno upletite tanku vrpcu u frizuru (najbolje izgledaju u punđi). Idealno u boji koja stvara kontrast u kosi.

   

  Savjet: Za glamurozan izgled odaberite metalne nijanse poput srebrne, zlatne i brončane!