Styling kose Schwarzkopf

Midi kosa: Sjajne frizure za srednje dugu kosu

Midi kosa: Sjajne frizure za srednje dugu kosu
Jednostavno dobro: srednje duga kosa ne treba mnogo dotjerivanja da bi izgledala sjajno. Jednostavno oblikovana s razdjeljkom po sredini glave ili skupljena kod potiljka u nezaglađenom stilu – i vaša midi frizura je gotova!
© Getty Images

Styling elita šiša svoju kosu na srednju dužinu! Srednje duga kosa trenutačno je u modi, i to s dobrim razlogom! Ta moderna i trendi dužina kose sjajno izgleda na tankoj kosi kao i na gustoj. Kome pristaje? Svima! Ta dužina kose najbolja je za oblikovanje

Mislite da je duga kosa dosadna, a kratka previše smiona? Nema problema! Nađite sredinu i bit ćete u dobrom društvu! Sve od dužine brade do ramena spada u kategoriju srednje dužine kose. Veliki izbor frizura, bezbroj oblikovanja i styling mogućnosti: ravna ili kovrčava, zaglađena ili nezaglađena, ležerna ili luksuzna… S tom trendi dužinom kose imate asa u rukavu koji možete izvući u svakoj situaciji (za dobrih i loših dana).


 • Midi kosa vaša je nova omiljena dužina kose jer…

  …nije samo super moderna, nego i super praktična!

  …raznolika je i apsolutno prikladna za svaki dan!

  …frizura se brzo oblikuje i lako se njeguje!

  …ne mora se često šišati – samoodrživa je!

  …sjajno izgleda na tankoj kao i na gustoj kosi!

  …pristaje svakom obliku lica i svakoj boji kose!

 • Ne vjerujete nam? Pogledajte našu galeriju: Sjajne frizure za srednje dugu kosu

 • Galerija: Sjajne frizure za midi kosu

  Midi kosa i zaglađena frizura

  © Getty Images  

  Midi kosa i zaglađena frizura

  Super moderno: Ravno ošišan i zaglađen dugi bob otkriva vašu avangardnu stranu. Ako imate ravnu kosu, igrajte se s razdjeljkom i oblikujte ga po sredini glave, sa strane ili u obliku trokuta – viđeno na reviji japanske modne kuće Toga na londonskom Tjednu mode.

  Ravno ošišana kosa sjajno izgleda na tankoj ili gustoj kosi. Vrhovi izgledaju snažnije pa se frizura vizualno čini punijom

  Razbarušena, postepeno ošišana midi kosa

  © Getty Images  

  Razbarušena, postepeno ošišana midi kosa

  Ova varijanta frizure srednje dužine (također viđena na reviji Toge) pravi je dragulj! Postepeno ošišana kosa podsjeća na divlja vremena i potpunu slobodu. Frizura bez ograničenja, i najbolje od svega: ne mora se često šišati –svakih osam tjedana sasvim je dovoljno. Ova srednje duga frizura savršena je za svaki dan, a oblikuje se brže nego ijedna druga. Operite kosu, počešljajte je, posušite držeći glavu spuštenom, razbarušite i gotovi ste!

   

  Midi kosa u repu kod potiljka

  © Getty Images  

  Midi kosa u repu kod potiljka

  Želite skupiti kosu na pozadini glave? Ni to nije problem kod srednje duge kose. Rep najbolje izgleda kad je skupljen nisko kod potiljka (sada je to veliki trend!). Zagladite kosu i skupite je tankom gumicom. Dodatak: uvijeni pramenovi sa strane glave! Izvucite pramen sa svake strane, svežite rep kod potiljka, uvijte pramenove ili ih pričvrstite u smjeru repa ili – ako dužina to dopušta – omotajte ih oko gumice repa. Midi kosa može izgledati profinjeno!

   

  Midi kosa i mokra frizura

  © Getty Images  

  Midi kosa i mokra frizura

  Tražite brzu promjenu izgleda? Uz valovitu mokru frizuru koju smo vidjeli na reviji Felder Feldera, pretvarate svoju srednje dugu kosu u uzbudljivi privlačan detalj! Protrljajte gela za kosu u količini lješnjaka među prstima i nježno prođite kroz malo vlažnu kosu od korijena do vrhova. Vrhovima prstiju nježno povucite kosu natrag i zatim je kratko posušite sušilom i oblikujte – gotovo! Izgled: sportski, seksi i super moderan

   

  Midi kosa i morske kovrče

  © Getty Images  

  Midi kosa i morske kovrče

  Nježne kovrče ključne su ako želite imati gustu kosu srednje dužine (poput boba). Morske kovrče unose savršenu zanimljivost u srednje dugu kosu i posebno pristaju okruglim oblicima lica – najbolji primjer je Miranda Kerr! Evo kako se oblikuje ova frizura: nanesite pjenu za volumen na ručnikom prosušenu kosu. Oblikujte razdjeljak na stranu, nanesite slani sprej na dužinu kose i posušite kosu sušilom. Zatim usavršite valovit izgled uvijajući pojedine pramenove na veliki promjer uređaja za kovrčanje kose. Poprskajte frizuru lakom za kosu za dugotrajnu postojanost!