Styling kose Schwarzkopf
 • Ravnanje kose

  Tri načina da izravnate kosu

  Ravna i glatka kosa izgleda elegantno i privlačno. Zar je netko iznenađen što je toliko popularna? Postoji nekoliko postupaka za ravnanje kose. Može biti dovoljno da je posušite sušilom preko okrugle ili polukružne četke, možete upotrijebiti uređaj za ravnanje kose ili na kosu nanijeti polutrajni set za ravnanje kose. Doznajte više u nastavku

  Postupci ravnanja kose
 • Bujna kosa

  Žudnja za bujnom kosom

  Mnogo je načina na koji možete imati bujnu kosu. Da bi vaša kosa imala više volumena, možete je izvući na okruglu četku dok je sušite sušilom, natapirati je ili oblikovati velike kovrče. Pogledajte najbolje frizure zvijezda s bujnom kosom i pročitajte naše savjete za oblikovanje!

  Raskošna kosa
 • Styling pjena

  Styling pjena: više od proizvoda za oblikovanje

  Današnja styling pjena ne čini kosu samo podatnom, nego je njeguje i omogućava postojanost frizure. Još bolje, nova styling pjena također priprema kosu za oblikovanje. Doznajte više o ovom styling i njegujućem čudu!

  Sve o styling pjeni
 • Styling savjeti kod nošenja šešira

  Styling savjeti kod nošenja šešira

  Volite li nositi šešire ili kape? Oni nas utopljuju i dio su zimske opreme. Međutim, šeširi nisu uvijek blagonakloni prema frizuri. Želimo da zadržite svoju frizuru ispod šešira. Evo najvažnijih styling savjeta. Nosite šešire, ali imajte i frizuru!

  Odgovarajući šeširi za svaku frizuru
 • Styling kratke kose: Cécilia Mendez

  Styling kratke kose

  Šišanje kose na kratko ne mijenja samo vaš izgled nego i vaše styling navike. Kako bismo vam olakšali oblikovanje, pripremili smo za vas styling trikove i proizvode za kratku kosu. Ubrzo ćete ih svladati!

  Styling kratke kose