Styling kose Schwarzkopf
 • Styling savjeti kod nošenja šešira

  Styling savjeti kod nošenja šešira

  Volite li nositi šešire ili kape? Oni nas utopljuju i dio su zimske opreme. Međutim, šeširi nisu uvijek blagonakloni prema frizuri. Želimo da zadržite svoju frizuru ispod šešira. Evo najvažnijih styling savjeta. Nosite šešire, ali imajte i frizuru!

  Odgovarajući šeširi za svaku frizuru
 • Styling kratke kose: Cécilia Mendez

  Styling kratke kose

  Šišanje kose na kratko ne mijenja samo vaš izgled nego i vaše styling navike. Kako bismo vam olakšali oblikovanje, pripremili smo za vas styling trikove i proizvode za kratku kosu. Ubrzo ćete ih svladati!

  Styling kratke kose
 • Ispravno sušenje kose

  Trendi fen-frizure

  Davno su prošla vremena kad se sušilo koristilo samo za sušenje kose. Otkad su sušila postala nježnija, možete ih upotrijebiti za oblikovanje trendovskih frizura. Pročitajte i doznajte kako sušilom možete unijeti živost i u najobičnije frizure. Lako je!

  Kako koristiti sušilo
 • Volumen na vrhu i pozadini glave

  Više volumena na pozadini glave

  Zamislite veliki volumen! Pustite sad frizuru, kosa na pozadini glave treba imati volumena. Međutim, kako možete natapirati kosu, a da ne završite sa smiješnim gnijezdom na vrhu glave? Evo pet savjeta za kosu punu volumena

  Volumen: Evo kako se oblikuje
 • Preuzimanje kontrole nad elektricitetom u kosi

  Nema više elektriciteta u kosi!

  Kosa vam stalno leti? To se najčešće događa u hladna vremena kad je zrak u prostoru i na zraku veoma suh. Nošenje šešira samo pogoršava stanje. Neki jednostavni trikovi pomoći će vam da izbjegnete elektricitet u kosi

  Pokažite elektricitetu u kosi gdje mu je mjesto