Boja kose Schwarzkopf

Trend elegantne boje: Ružičasto-zlatna kosa

Ružičasto-zlatna kosa
Današnji hit: ružičasto-zlatna kosa! Također ukrašena očaravajućim dodacima (iza kulisa na reviji dizajnerice Karen Walker)
© Getty Images

Tražite li sigurno styling rješenje? Imamo nešto za vas: ružičasto-zlatna više ne krasi samo vaš nakit poput satova, lančića i drugih ukrasa. Trendseteri sada tu boju dragocjenog metala nanose na kosu. Vrijedna investicija! Otkrivamo kako se ta boja nanosi da bi bila najefektivnija

 • Dijamanti su najbolji prijatelji žene – kultna pjesma Marilyn Monroe i dalje odzvanja. Međutim, dijamanti mogu biti naš najbolji prijatelj, ali daleko su od jedinog! Nedavno smo otvorili srca ružičasto-zlatnom nakitu. Od sitnih do raskošnih lančića – taj dragocjeni metal je trendi i krasi mnoge naše današnje dragocjenosti. Naša najdraža ružičasta tajna: bakar. Taj blistavi crveni metal unosi delikatnu ružičastu nijansu u klasično zlato – i stoga stvara moderan spoj! Nakit može poprimiti razne nijanse, ovisno o količini zlata, srebra i barka. Lepeza boja od bijelo-zlatne do primjese ružičaste u blistavoj narančastoj do jarke boje lososa.

  Bilo je pitanje vremena kad će se ružičasto-zlatna groznica proširiti i na našu kosu. Široka paleta ružičasto-zlatnih nijansi s različitim udjelom bakra viđa se na kosi kao i na nakitu. Sjajno je što svoj izgled možete obogatiti nijansom koja pristaje vašem tenu, tipu i ukusu. Boja se može nanijeti pramen po pramen ili krasiti svu kosu – a pristaje uz svaku frizuru. Bilo da nosite samosvjesnu kratku kosu ili ženstvenu dugu kosu, delikatna ružičasto-zlatna uljepšava svaku frizuru!

  Želite li zasjati tom trendi bojom? Donosimo vam različite frizure kao inspiraciju:

 • Ružičasto-zlatna kosa – Dragocjeni ukras u kosi

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Hladna blistavost

  © Getty Images  

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Hladna blistavost

  Oni koji misle da ružičasta kosa pristaje samo uz romantične, djevojačke frizure – griješe. Primjerice, hladna bijelo-zlatna varijanta izgleda vrlo moderno uz delikatnu primjesu pastelne ružičaste. Ledena plava ovdje je temeljna boja, a dašak ružičaste unosi profinjenost. Kako to možete nadmašiti? Dugim šiškama i ravno ošišanom kosom – za ležeran izgled sa zlatnim statusom!

   

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Dobar izgled

  © Getty Images  

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Dobar izgled

  Plemenita nijansa: Topla bakrena nijansa s glamuroznim, blistavim zlatnim sjajem pravi je ukras! Luksuzna svjetlucavost posebno se ističe u frizurama s ravnom kosom. Čak i svakodnevnu frizuru poput repa pretvara u očaravajući, vrhunski izgled

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Uvijte je

  © Getty Images  

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Uvijte je

  Više volite diskretno nego pompozno? S vrhunskom kosom u ružičasto-zlatnoj boji frizura može biti jednostavnija i svejedno će izgledati elegantno. Kako ćete to postići? Ležerno uvijenom kosom: time stvarate nenapadnu frizuru u tren oka za dragocjen izgled

   

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Jednostavan šik

  © Getty Images  

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Jednostavan šik

  Ležerno može izgledati ovako elegantno: Popularan nezaglađeni stil frizure posebno je uzbudljiv u spoju s ovom sjajnom nijansom. Nježno valovita kosa i malo volumena daju kosi prirodan, opušten izgled dok dragocjena bakrena boja unosi senzualnost. S ovom kombinacijom, vi ste zlatni!

   

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Ekstaza

  © Getty Images  

  Trendi boja ružičasto-zlatna: Ekstaza

  Ili možda više volite privlačiti pozornost? To je lako s ružičasto-zlatnom u vašoj kosi: natapirajte kosu na pozadini glave i jednostavno je ležerno podignite u banana-punđu. Izvucite nekoliko pramenova tako da frizura ne izgleda previše strogo. Frizura superzvijezde je gotova!