voting-hairstyle-2012
Styling kose | Zaglađeno

Velik izbor: Koju ćete frizuru nositi u 2012.?

Naš odabir trenutačno trendi frizura dolazi izravno sa svjetskih modnih pista. Bili smo u poznatim gradovima mode i potražili najljepše frizure za 2012. Želimo s vama podijeliti naše dojmove

Dvaput godišnje vodeći modni dizajneri predstavljaju svoje nove kolekcije na revijama u Londonu, Milanu, Parizu i New Yorku. Nazivamo ih „tjednima mode“, što oni i jesu. Koji su novi trendovi? Koje su frizure staromodne? Koje su frizure izašle iz mode, one jako kratke kose ili jako duge? Je li bujna ili ravna duga kosa nova moda? Trebate li isprobati nježne kovrče ili posve izravnati kosu? Ključna riječ ovogodišnjeg velikog trenda svakako je „neuredno“. Rijetko kad smo vidjeli toliko modela s tako namjerno oblikovanim ležernim stilom! Svi elementi nove trendi frizure ostavljaju dojam da je oblikovana bez imalo truda. Pokazat ćemo vam što je potrebno da svoju kosu oblikujete u ovaj novi trend.

Frizure za 2012. – One koje su i dalje u modi

Prošlogodišnja ravna kosa daleko je dogurala. Efekt vlažne kose sada je dio te frizure. Ravna kosa zapravo izgleda mokro. Lanvin i Alexander Wang upotrijebili su taj efekt za oblikovanje strogog i hladnog stila. Kod drugih modnih kuća, primjerice Alberta Ferett i Max Mara, ravna kosa postala je grungy i podsjeća na frizure iz 1990-ih. Nježne kovrče kao i repovi i razne verzije retro-frizura također su preživjeli današnju modu.

Nadolazeće frizure 2012.

Je li lijevo, po sredini ili desno? Ne, ne govorimo o političkoj opredijeljenosti. Pitamo se na koju će se stranu kosa razdjeljivati u 2012. Frizure iz 2012. gotovo sve imaju razdjeljak. Bilo da je kosa kratka ili duga, ravna ili kovrčava, mora imati razdjeljak. Druge nove frizure u 2012. su varijante šinjona u čast glumici i ikoni stila Sophiji Loren.

Frizure s modnih pista za 2012.